Rohkelikko Tupien taiston voittoon!

Vuoden 2010 Tupien taiston voittaja on ROHKELIKKO! Punakeltaiset viidakon valtiaat keräsivät kisan aikana kokonaiset 750 pistettä. Aika hyvin, eikös? Pisteiden keräämiseen osallistui noin urheaa 40 rohkelikkoa, joista jokainen voi nyt liittää omaan Vuotis-profiiliinsa (tai miksipä ei kotisivuilleen tai blogiinsa) seuraavan nappulan:

Kopioi koodit täältä.

Nappulan kuva on muuten Jerusan, erään taistoon osallistuneen rohkelikon käsialaa. Koko kuvaa voi ihailla täällä.

Toiseksi Tupien taistossa nousi upeasti taistellut KORPINKYNSI, joka keräsi mahtavat 680 pistettä. Korpinkynsiä oli mukana noin 30, joten pistemäärä on aivan uskomaton! Korpinkynnestä löytyi myös koko taiston pistehirmu, nimittäin Chisa, joka yksinään keräsi 170 pistettä. Hieno suoritus, korpinkynnet!

Kolmannesta sijasta käytiin kiivasta taistelua, mutta tällä kertaa sille nousi pitkään häntäpäässä viihtynyt LUIHUINEN! Puhdasverisin tupa keräsi 440 pistettä, mikä sekin on hieno suoritus, osallistujia kun oli viitisentoista, jos tuomaristo ei aivan väärin laskenut. Luihuisten työt olivat usein erittäin kunnianhimoisia; tästä tuvasta saatiin m.m. kisan ainoa video-osallistuminen. Aplodit luihuisille!

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on tällä kertaa PUUSKUPUH, joka taisteli urheasti, huolimatta siitä, että kovin harva tuntuu tunnustavan keltamustan tuvan omakseen. Puuskusia oli mukana taistossa alle kymmenen, mutta silti pisteitä tuli mahtavat 370! Upeaa, puuskupuhit!

Taisteluun osallistuneet korpinkynnet, luihuiset ja puuskupuhit voivat napata itselleen nappulan tästä:

 

Ja tässä vielä yksi, joka varmaan sopii kaikille kiinnostuneille:

Kopioi koodit täältä.

Koska osallistujamäärä oli niin suuri, päätti tuomari arpoa yhden sijasta kaksi pientä yllätystä. Seuraavien henkilöiden kannattaa tarkkailla pöllöpostia lähiviikkojen aikana: Tytti Hynninen ja Sini Kokkonen. Onnea voittajille :) 

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Ajanvietettä Aktiviteetit Rohkelikko Tupien taiston voittoon!