Suuren synttärivuoden avatarkisa

Harry Potter -fanien 10-vuotissynttäreiden kunniaksi päätimme järjestää avatarkisan. Avatar on siis pieni käyttäjäkuva, jota usein käytetään erilaisilla nettisivuilla ja foorumeilla. Avatar voi kertoa vaikkapa mitä tai ketä joku fanittaa, tai siinä voi komeilla lempinäyttelijä tai vaikka oma lemmikkikoira. Joskus avatar on vain kaunis kuva, jolla ei ole sen suurempaa merkitystä. Oikeastaan avatar voi esittää mitä tahansa.  

Millainen kilpailuun osallistuvan avatarin pitäisi olla?

  • Avatarin koko tulee olla 64x64 px sekä 100x100 px. Eli jokaisesta pitää olla sekä pieni että suuri versio. Pienempi on sopiva esimerkiksi Vuotikseen, kun taas suurempi sopii monelle muulle verkkosivulle. Alla esimerkk:

    

64x64 px ja 100x100 px  

  • Avatarin tiedostomuodoksi sopii jpg, gif taikka png
  • Avatar voi olla animoitu (liikkuva), mutta muista että silloin sitä ei voi käyttää Vuotiksessa.
  • Avatarin pitää tietenkin olla sinun itse tekemäsi 
  • Avatar voi esittää mitä tahansa, mutta ELOKUVISTA JA LEHDISTÄ sekä MUISTA MEDIOISTA NAPATTUJEN KUVIEN KÄYTTÖ ON KIELLETTYÄ. Samoin MUIDEN KUVIEN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON KIELLETTYÄ. Tämä siksi, että emme halua joutua vaikeuksiin :) Joillakin sivustoilla on vapaasti käytettäviä kuvia. Niitä saa tietysti käyttää, mutta muista kertoa kuvien lähde meillekin.


Olen tehnyt avatarin. Mitä nyt teen?

  • Lähetä se sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 28.2.2011
  • Kopioi alla oleva teksti sähköpostiviestiin ja täytä puuttuvat tiedot:

Nimimerkki:
Oikea nimi:
Postiosoite:
Oletko kuolonsyöjä vai kiltalainen:

Minä, (oikea nimesi), annan Harry Potter -faneille ja Vuotikselle luvan julkaista lähettämäni kuvat. Tekemiäni avatareita saa käyttää vapaasti muillakin sivustoilla.

  •  Jos lähetät monta avataria, voit halutessasi tehdä niistä zip- tai rar-paketin.

Apua! En osaa tehdä avattaria!

 Ei hätää! Voit lukea ohjeita ja kysyä apua täällä (linkki tulossa).
 

Mitä voin voittaa?

En kerro :) Sellaista pientä ja kirjekuoreen mahtuvaa, mutta toivottavasti kivaa.

Julkaistaanko nimeni tai osoitteeni jossakin?

Arvontavoittajien nimi ja paikkakunta julkaistaan, mutta emme kerro kuka nimimerkki on kyseessä. Emme myöskään lähetä sinulle roskapostia, emme myy osoitettasi kenellekään, emmekä lähetä kuolonsyöjiä tai ankeuttajia kotiovellesi.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Ajanvietettä Aktiviteetit Suuren synttärivuoden avatarkisa