Vinkkejä ja apua avatarkisaan

Haluat siis tehdä avatarin, mutta et oikein tiedä mistä aloittaisit? Ei hätää, asiat selviävät kyllä.Tämän artikkelin kommenteissa voit kysellä apua, jos tärmäät ongelmiin avatarin teossa. Ja kaikki saavat vastailla, ei pelkästään ylläpito.

Tarvitset:

  • Kuvankäsittelyohjelman. Mikä tahansa ohjelma kelpaa, mutta suosittelen että et käytä Paintia. Se on kovin kömpelö. Toisaalta, ehkä vika vain on minussa, kun en saa Paintissa mitään aikaiseksi :) Löytyisikö koneeltasi ehkä GIMP, Picasa, Paint Shop Pro tai Photoshop Elements? Kaikki kelpaa. Jos sinulla ei ole koneellasi vielä minkäänlaista kuvankäsittelyohjelmaa, suosittelemme GIMPiä. Se on ilmainen ja suomenkielinen ja kohtalaisen helppo käyttää.
  • Idean. Haluatko ehkä tehdä avatarin lempihahmollesi? Tai jonkun tärkeän tapahtuman kunniaksi? Tai miten olisi lempisitaattisi? Löytyykö sinulta esimerkiksi hienoa taikasauvaa tai tupakaulaliinaa, jonka voisit kuvata, ja sitten hyödyntää kuvaa avatarintekoon? Musta koira voi poseerata Siriuksen roolissa, ja lemmikkichinchilla onkin animaagi. Kuka kirjojen hahmoista rakastikaan sukkia? Niitä löytyy ainakin joka kodista. Mielikuvitusta peliin!

Eikä sitten muuta kuin töihin!

Näitä avatarpohjia saa käyttää. Kopioi ne tästä:

 

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Ajanvietettä Aktiviteetit Vinkkejä ja apua avatarkisaan