Proppausvinkki II: Albus Dumbledore

Albus Dumbledoren rooliin proppautuminen voi tuntua haastavalta, mutta se ei kuitenkaan vaadi suurensuuria investointeja. Erityisen hyvin rooli sopii ujoille ihmisille, jotka voivat piileskellä parran takana.

Esimerkkikuvan nälkäinen Dumbledore tuli vastaan vuotisnäytöksessä kesällä 2008. Parran takana piileskelevä Aiëdaíl kertoo:

"Parran ja hiukset hankin Dumbledore-proppia varten pilailupuodista, olivat siellä jonkin velho-nimikkeen alla. Vaatteissa halusin käyttää luovuutta, en kopioida elokuvien puvustusta - enkä voinut vastustaa viitan violetin ja turkoosin sävyissä säihkyvää kangasta. Muut vaatteet poimin arkivaatekaapistani."

Tarvitset:

  • kaavun tai viitan. Jos tavoittelet elokuvamaista tunnelmaa, valitse kylmänpehmeä pastellisävy. Muutkin värit käyvät. Jos kaapistasi ei vielä löydy viittaa tai kaapua, voit ommella sen ohjeemme avulla. 
  • jos käytät viittaa tai avokaapua, tarvitset pitkän, maahan tai lähes maahan ulottuvan kaapumaisen mekon. Hame ja paita on myös hyvä yhdistelmä; valitse silloin maahan asti ulottuva hame ja pitkähihainen paita, joiden materiaali ja leikkaus sopii velhojen tyyliin. Vältä jästimäisiä printtikankaita!
  • älä unohda silmälaseja.
  • Dumbledoren ikäisellä miehellä on ryppyjä, joten kurkkaa lähimpään meikkipussiin ja piirrä meikkikynillä itsellesi komeat rypyt. Rypistä otsaasi, nyrpistä huuliasi ja siristä silmiäsi, niin näet mihin kohtaan kasvojasi rypyt asettuvat.
  • Taikasauva viimeistelee asusi. Suosi luonnonmateriaaleja (seljanpuinen sauva on tietenkin paras), vältä muovia.

 

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Ajanvietettä Tee se itse Proppausvinkki II: Albus Dumbledore