Proppausvinkki V: Hagrid

Jos olet positiivinen ja hymyilet helposti, etkä pelkää kuumaa, saattaisi Hagridin proppaaminen olla sinun juttusi. Hilpeä puolijättiläinen taatusti ainakin herättää huomiota. Hagridin asun esittelee Toujors pur.

Tarvitset:

  • Parran ja peruukin. Hagridillahan on tunnetusti ruskeat sotkuiset hiukset, joihin voi juhlallisempaan tilaisuuteen katkoa kammasta piikkejä. Helpoiten peruukin ja parran löytää todennäköisesti settinä liikkeestä kuten Punanaamio. Kuvan setti on oikeasti kuningas Arthurin peruukki ja parta, mutta eihän kenenkään tarvitse sitä tietää? Toinen hyvä keino olisi valmiiksi ruskeahiuksisten sekoittaa hiuksensa ja ostaa partamaista vanua ja maskeerausliimaa naamiaistarvikeliikkeestä.
  • Paidan, joka näyttää nukkamaiselta.
  • Liivin, mieluiten nahkaisen, mutta vaihtoehtoja löytyy monia. Vanhempien vaatekaappeja on hyvä tonkia.
  • Vaaleat housut (ei farkkuja eikä mitään kireää!)
  • Paksun nahkavyön ja puukon (yleisillä paikoilla vain tupin) ja rekvisiittaa roikkumaan. Partiolaiset pääsevät helpolla, partiovyö on loistava tähän.
  • Tyynyn. Ihmiset, jotka eivät omista tarpeeksi massaa valmiiksi, voivat etsiä tyynyn ja punoa sen mahaansa. Naisien kannattaa joko sideharsolla tai muulla vastaavalla lytätä rinnat tai sitten yrittää muotoilla tyynyä rintojen kohdalta ohuemmaksi. Jos aikoo tyynyn kanssa olla enemmän kuin kuvan ajan, se kannattaa teipata paikoilleen jos kestää pientä tukalaa oloa. En suosittele ilmastointiteippiä, sen irrottaminen sattuu ja se ei hengitä.
  • Vaaleanpunainen sateenvarjo, jos löytyy. Niitä tuntuu harvoilla olevan. Kirppiksiä kannattaa koluta.
  • Lopuksi, iloinen asenne ja viilentävää juotavaa, kylmä asussa ei ainakaan tule.

Kommentit  

+1 #4 Lupin 16.04.2017 19:22
Lainaus #Luna:
voisiko tänne tehdä ohjeen missä kerrotaan miten voi tehdä tylypahkan koulupuvun

Hyvä idea! Katsotaan onnistuuko.
+1 #3 #Luna 13.04.2017 15:19
voisiko tänne tehdä ohjeen missä kerrotaan miten voi tehdä tylypahkan koulupuvun
0 #2 EmWa 04.10.2014 11:57
Kaljujahan ne on! Hyvät vinkit :-*
+4 #1 Tuhkaluikura 07.02.2014 20:23
Kyllä hiukset olisi minun helppo tehdä, kun ne ovat pitkät ja ruskeat ja aina takussa! :lol: Ja äiti vielä väittää ettei takuista ole mitään hyötyä, ellei halua näyttää peikolta. Eivätkös peikot ole kaljuja? :o

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Ajanvietettä Tee se itse Proppausvinkki V: Hagrid