Odottavan aika ei ehkä olekaan niin pitkä

Potter-juliste Lahdessa.
 Potter-juliste Lahdessa. (kuva: JFA)

Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan ensi-iltaan on jäljellä enää vajaat viisi viikkoa. Kyllä se aika on vaan sittenkin mennyt aika sutjakkaasti, vaikka meillä onkin ollut pisin leffaodotus, peräti kaksi vuotta. Ensimmäisen ja toisen elokuvan välissä oli vain yksi vuosi, mutta sen jälkeen leffat ovat ilmestyneet noin puolentoista vuoden välein - paitsi nyt.

Olihan se aluksi iso shokki, kun Warner Bros. ilmoitti elokuussa 2008 (vain 3 kuukautta ennen suunniteltua ensi-iltaa) että myöhäistävät Puoliverisen prinssin ilmestymistä kahdeksalla kuukaudella, mutta itselleni se loppujen lopuksi oli ihan hyvä juttu, sillä viime syksyllä minulla oli erittäin kiireinen aikatulu opiskelujen kanssa. Olisi jäänyt koko leffahypetys todella vähemmälle - tai sitten olisi opiskelut kärsineet pahasti! Näin kesäaikaan ehtii paljon paremmin. :)

Mutta jotenkin tuntuu, että tätä uutta elokuvaa ei ole mainostettu eikä hypetetty läheskään yhtä paljon kuin Feeniksin kiltaa. Vai johtuuko se siitä, että kesä 2007 oli niin tapahtumarikas kesä, koska silloin ilmestyi myös viimeinen Harry Potter -kirja? Silloin rummutettiin niin kirjaa kuin elokuvaakin ihan täysillä.

Nämä kaksi vuotta ovat menneet suht nopsaan ja kahden vuoden kuluttua ilmestyykin jo Kuoleman varjelukset -elokuvan toinen osa. Mitäs sitten odotetaan?


Lahden Kuvapalatsiin on jo ilmestynyt ainakin seitsemän suurta Potter-mainosbanneria (pari kuvaa alla). Joko muilla paikkakunnilla on tehty samanlaisia havaintoja? Los Angelesissa on muuten bongattu jättisuuri mainos Howard Hughes Center -ostoskeskuksen seinästä, kuva MuggleNetissä.


Potter-juliste Lahdessa.
 Potter-juliste Lahdessa.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Ajatuseula Odottavan aika ei ehkä olekaan niin pitkä