Liskon syntymäpäivä ja vähän muutakin seuraavasta Ihmeotukset-elokuvasta

Lacock Abbeyssa kuvataan taasSeuraavan Ihmeotukset-elokuvan kuvaukset ovat täydessä vauhdissa, ja fanien kiinnostuksen nostaminen on alkanut. Virallisella Fantastic Beastsin Twitter-tilillä on julkaistu kuva hakemuksesta, jossa Lisko Scamander (syntynyt 24. helmikuuta 1897, ruskeat hiukset, siniset silmät, noin 185,5 cm) hakee lupaa matkustaa jonnekin päin maailmaa, henkilökohtaisesta syystä. Taikaministeriö on kuitenkin kieltäytynyt myöntämästä matkustuslupaa, ja kommentoi asiaa suunnilleen "kohde on yhteistyöhaluton ja välttelee kertomasta syitä edelliseen matkaan". 

Lisäksi hakemuksessa kerrotaan Liskon osoite, joka sijaitsee jossain päin Lontoota. Tarkka katuosoite on kuitenkin epäselvä. The Leaky Cauldron on yrittänyt etsiä sopivaa osoitetta Lontoosta, mutta onnistumatta. Voisiko kadunnimi olla keksitty, tai jästeiltä piilotettu? Vai onko kyseessä vanha kadunnimi, kadulta joka tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa?

Takaisin Tylypahkaan?

The Leaky Cauldron kertoi jonkin aikaa sitten, että seuraavassa elokuvassa saatetaan palata Tylypahkaan. Lacock Abbeyssa (kuvassa) nimittäin tehdään taas kuvauksia. Tämä vanha luostari on saanut toimia muun muassa Kalkaroksen ja Oraven luokkahuoneiden kuvauspaikkana, ja sieltä Harry Potter löysi Iseeviot-peilin Viisasten kivi -elokuvassa. Paikalla on ainakin nähty ihmisiä velhokaavuissa. Nuorta Dumbledorea näyttelevä Jude Law on myös nähty läheisessä Bathin kaupungissa. 

Jos Lisko palaa Tylypahkaan, palaako hän sinne aikuisena, vai näemmekö väläyksiä hänen kouluajoiltaan? Leta Lestrangea tullaan näkemään enemmän tässä elokuvassa, joten jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköinen.

Toisen Ihmeotukset-elokuvan nimeä ei ole vielä paljastettu, mutta sen on tarkoitus ilmestyä marraskuussa 2018.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Elokuvat Liskon syntymäpäivä ja vähän muutakin seuraavasta Ihmeotukset-elokuvasta