Nicolas Flamel Ihmeotus-elokuvissa!

Alkemisti Nicolas Flamel, jonka valmistama viisasten kivi on tärkeässä osassa ensimmäisessä Harry Potter -kirjassa, nähdään Ihmeotukset-elokuvasarjassa. Hänen kaapuunsa verhoutuu elokuvassa Brontis Jodorowsky, paljastaa Pottermore. Flamelin hahmo perustuu oikeaan historialliseen henkilöön, joka syntyi 1300-luvulla Ranskassa. Velhomaailman puolelta taas tiedämme, että hän onnistui viisasten kiven avulla valmistamaan eliksiiriä, joka antoi hänelle lähes ikuisen elämän, ja että hän työskenteli jossain vaiheessa yhdessä Albus Dumbledoren kanssa.

Pottermore paljasti myös muutaman muun uuden hahmon nimen: Wolf Roth näyttelee hahmoa jonka nimi on Spielman; Hakekaa kätilö! -sarjasta tuttu Victoria Yeates nähdään hahmona jonka nimi on Bunty; Derek Riddell on Torquil Travers; Poppy Corby-Tuech on Rosier; ja Cornell S John on Arnold Guzman. Tästä listasta erottuu kaksi nimeä: Travers ja Rosier. Näiden sukujen edustajat ovat myöhemmin innokkaita kuolonsyöjiä. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, 1920-luvun Travers ja Rosier saattaisivat olla Grindelwaldin kannattajia.

Näyttelijälistalta löytyy kaksi muutakin nimeä: näyttelijä-koomikko Jessica Williams, sekä Fiona Glascott. Heidän roolihahmojensa nimiä ei vielä ole paljastettu.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvassa esiintyneet näyttelijät ovat myös palaamassa jatko-osaan. Seuraavassa leffassa esiintyvät ainakin Eddie Redmayne (Lisko Scamandar), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Ezra Miller (Valio Barebone) ja Carmen Ejego (Serafina Picquery). Heidän seurakseen liittyvät Jude Law (nuori Dumbledore), Callum Turner (Theseus Scamander) ja Zoë Kravitz (Leta Lestrange).

Kuva: Wikimedia Commons

Kommentit  

0 #1 profile 31.10.2018 15:33
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Elokuvat Nicolas Flamel Ihmeotus-elokuvissa!