Ihmeotusten lopullinen traileri... ja yllättävä paljastus!

Marraskuussa se tulee: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, uusi elokuva, jossa Lisko Scamander (Eddie Redmayne) ja muut velhot seikkailevat 1920-luvun New Yorkissa. Elokuvan lopullinen traileri on nyt julkistu, ja sen voi katsoa täällä:  Fantastic Beasts and Where to Find Them - Final Trailer

Mitä mieltä olet?

Aikaisemmin tiesimme, että elokuvassa Lisko Scamander, taikazoologi, matkustaa New Yorkiin, mukanaan matkalaukullinen taikaeläimiä ja muita ihmeotuksia. Näistä osa pääsee pakoon, ja velhomaailma uhkaa paljastua jästeille. Se onkin yllättävän paha juttu, Amerikassa kun velhot ovat paljon syvemmällä kaapissa kuin Euroopassa. Kaiken lisäksi Lisko ystävystyy erään jästin kanssa, ja antaa hänen nähdä velhomaista toimintaa. Nyt Liskon mokan myötä tilanteesta saattaa kehittyä jopa sisällissota!

Eikä siinä kaikki. Harry Potter kirjoista tunnettu synkkä nimi mainitaan: Gellert Grindelwald. Kuten muistamme, hän oli Durmstrangissa vaikuttanut pimeyden velho, jonka Albus Dumbledore lopulta kukisti. Dumbledoreen Liskolla onkin hyvä (joskin täysin platonine) suhde; tiedämme että Dumbledore puolusti Liskoa, kun hänet potkittiin pois Tylypahkasta.

Suomen elokuvateattereihin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat saapuu perjantaina 18.11. ja se näytetään myös 3D-muodossa. Katso lisätiedot Finnkinon sivuilta.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Elokuvat Ihmeotusten lopullinen traileri... ja yllättävä paljastus!