Ihmeotuksista erikoisennakkonäytös 15. marraskuuta

Finnkino järjestää Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvasta erikoisennakkonäytöksen tiistaina 15. marraskuuta. Ennen elokuvaesitystä nähdään suorana lähetyksenä tunnelmia ja haastatteluja Lontoon kutsuvierasensi-illan punaiselta matolta. Kukaties saamme nähdä itsensä J. K. Rowlingin punaisella matolla taas kerran? Kaikki leffatähdet ainakin saapunevat paikalle.

Kautta maan kello 19.30

Erikoisennakonäytöksiä on luvassa yrityksen elokuvateattereissa eri puolella maata: Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Näytös alkaa kello 19.30. Lipunmyynti ennakkonäytökseen alkaa perjantaina 4. marraskuuta kello 14.

Ennakkonäytökseen sopiva asu voi olla jästin, velhon, noidan tai ihmeotuksen, mutta Finnkino esittää toiveen, että paikalle ei saavuttaisi naamiossa tai monijuomaliemen vaikutuksen alaisena. HUOM! Kuolonsyöjät siis ilman naamiota! 

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat on viisiosaisen elokuvasarjan ensimmäinen osa. Elokuvassa hypätään 1920-luvun New Yorkiin, ja tutustutaan nuoreen taikazoologiin Lisko Scamanderiin sekä amerikkalaiseen noitaan, Porpentina "Tina" Goldsteiniin. Rooleissa nähdään Eddie Redmayne ja Katherina Waterston.

Elokuvan varsinainen Suomen ensi-ilta on vasta 23. marraskuuta.

 

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Elokuvat Ihmeotuksista erikoisennakkonäytös 15. marraskuuta