Johnny Depp Ihmeotukset-leffan jatko-osaan - vilahtaa myös ykkösessä!

Lähes legendaarinen näyttelijä Johnny Depp tullaan näkemään Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan jatko-osassa, paljastaa The Hollywood Reporter. Sen lisäksi Deppillä on ns. cameo-rooli elokuvasarjan ensimmäisessä osassa! Cameo tarkoittaa "näyttäytymisroolia", eli joku tunnettu henkilö vilahtaa nopeasti elokuvassa erittäin pienessä roolissa, yleensä vain yhdessä kohtauksessa. Cameoroolin esittäjää ei mainita lopputeksteissä.

Tarkempia tietoja siitä, millaisessa roolissa Depp nähdään, ei ole varmistettu, mutta fanit ovat asiasta lähes yksimielisiä: ainoa Deppille sopiva rooli on Gellert Grindelwald, joka nuorena oli Dumbledoren hyvä ystävä, mutta josta tuli aikansa mahtavin pimeyden velho, ehkä jopa Voldemortia pelottavampi.

Nettisivusto Hypable ilmoittaa, että nimeltä mainitsematon elokuvantekoon liittyvä henkilö olisi varmistanut heille, että Depp todellakin nähdään Grindelwaldina. Hypablen mukaan Deppin cameo ensimmäisessää elokuvassa on ainoastaan nopea vilaus näyttelijän takaraivosta. Katso kuva väitetystä cameokohtauksesta

Depp on tunnettu hieman erikoisista rooleista, joihin kuuluu muun muassa Saksikäsi-Edward samannimisessä elokuvassa, kapteeni Jack Sparrow Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa ja Hullu Hatuntekijä Liisa Ihmemaassa -elokuvassa. 

Kuva: Anna Altheide/Wikimedia Commons

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Elokuvat Johnny Depp Ihmeotukset-leffan jatko-osaan - vilahtaa myös ykkösessä!