Ihmeotukset ja niiden olinpaikat ilmestyi DVD- ja Blu-Ray-levyillä

Oliko jo ikävä Lisko Scamanderia ja kumppaneita? Ei hätää. Viime vuoden suosikkielokuva Ihmeotukset ja niiden olinpaikat on nyt saatavilla sekä DVD-levyllä että Blu-Ray -muodossa. Nyt pääsemme siis sukeltamaan vuoden 1926 New Yorkiin myös kotioloissa. 

Suomessa elokuvasta on saatavilla pääasiassa perusversiota. DVD-versio sisältää kaksi ekstraa: The Magizoologist sekä Meet the Fantastic Beasts. Blu-Ray -versiossa on tarjolla hieman enemmän herkkuja, nimittäin reilun tunnin verran ohjelmaa. Yllämainittujen lisämateriaalien lisäksi katsojat pääsevät kurkkaamaan myös AYT:n saloihin ja Liskon matkalaukkuun, sekä paikkoihin, joissa elokuvaa on kuvattu. Levy sisältää myös poistettuja kohtauksia.

Jos nämä perusversiot elokuvasta tuntuvat liian tylsiltä, saatavilla on myös erikoisversioita. Näitä tosin voi olla vaikeampi löytää, ja mahdollisesti ne joutuu tilaamaan ulkomailta, esimerkiksi Amazon-verkkokaupasta. Jos taskunpohjalla on runsaasti ylimääräisiä kaljuunoita, voi panostaa Blu-Ray -levyyn, jonka mukana seuraa haisku-patsas ja iso kasa lisämateriaalia. Tämän version hinta pyörii noin sadassa eurossa. Hieman kohtuuhintaisempi erikoisversio on pakattu Steelbook-kansiin, joita jotkut keräilijät suosivat. Kumpikin erikoisversio sisältää luonnollisesti normaaliversion lisäksi myös elokuvan 3D-version, jota voi katsella jos kotoa löytyy siihen sopiva varustus. 

Seuraavaa elokuvaa joudumme odottamaan marraskuuhun 2018, mutta syyskuussa on odotettavissa pientä lohdutusta. Silloin nimittäin julkaistaan elokuvan Ihmeotukset ja niiden olinpaikat käsikirjoitus suomeksi.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Elokuvat Ihmeotukset ja niiden olinpaikat ilmestyi DVD- ja Blu-Ray-levyillä