Harry Potter oli vähällä päästä Tardikseen Tohtorin kumppaniksi

Oli vähällä, että Harry Potter olisi päässyt Doctor Who -sarjaan matkustamaan Tohtorin kanssa, väittää The Sun. Vuonna 2008 tv-sarjan tekijät harkitsivat vakavasti crossover-jaksoa, jossa kaksi suosittua brittisankaria olisivat tavanneet toisensa, mutta lopulta suunnitelmista luovuttiin.

Idean keksi Doctor Who -sarjan silloinen kirjoittaja Russell T. Davies, joka halusi sarjan jouluspesiaaliin jotain oikein erikoista. Jakson idea olisi rakentunut sen varaan, että J.K. Rowling olisi saanut avaruuspöpön, joka seurauksena hänen luomansa velhomaailman hahmot olisivat heränneet eloon. Tohtori olisi sitten joutunut kamppailemaan velhomaailman pahiksia vastaan.

Daviesin väitetään pyytäneen J.K. Rowlingia kirjoittamaan kyseisen jakson, mutta kirjailija sanoi ei kiitos. Silloinen Tohtorin näyttelijä, David Tennant, joka on myös nähty Harry Potter -elokuvissa Barty Kyyry nuoremman roolissa, ei myöskään innostunut ideasta.

Totta vai tarua? The Sun ei ole maailman luotettavin lähde. Kyseessä voi myös olla Doctor Who -sarjan tekijöiden vitsi, jonka tarkoitus on tuoda vähän huomiota klassikkosarjalle, jonka uusin kausi alkoi Britanniassa eilen, ja Suomessa TV2:ssa ja Yle Areenassa tänään. Sarja on katsomisen arvoinen, myös ilman Harry Potteria.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Fandom Harry Potter oli vähällä päästä Tardikseen Tohtorin kumppaniksi