Pottermore: Löydä suojeliuksesi!

Tiedät tupasi, tiedät taikasauvasi... mutta oletko aina halunnut tietää, millainen suojeliuksesi olisi? Pottermore on nyt lisännyt testivalikoimaansa suojelius-testin... tai siis kuten he itse sitä kutsuvat, "suojelius-kokemuksen". Testi on uskomattoman kaunis vaellus synkässä, sinisävyisessä metsässä. Kulkija joutuu valitsemaan itseään miellyttävimmät vaihtoehdot muutaman joukosta. Huomaa, että et voi jäädä miettimään pitkäksi aikaa, sillä kysymykset ovat ajastimella. Jos jäät empimään, saat uuden kysymyksen. Kannattaa myös laittaa äänet päälle.

 Testi on juuri alkamassa. Kuva: Pottermore

Siis mikä ihmeen suojelius?

Siltä varalta että joku on joutunut Lockhartin muistiloitsun kohteeksi: suojelius on vaativa taika, jonka onnistuessa taikasauvasta ilmestyy hopeanhohtoinen, eläinhahmoinen suojelija, joka suojelee velhoja ja noitia ankeuttajilta. Joissakin harvinaisissa tapauksissa suojelius saattaa ottaa taikaolennon hahmon.

Suojeliusta voi myös käyttää viestinviejänä. Jokaisen velhon tai noidan henkilökohtainen suojelius ottaa aina ilmestyessään saman muodon, joka usein kertoo jotain sen omistajasta. Esimerkiksi Harry Potterin suojelius on uroshirvi, Hermione Grangerin saukko, ja Ron Weasleyn jackrussellinterrieri.

Entä mikä on itse J. K. Rowlingin suojelius? Se on tietysti haikara

Tee Pottermoren suojeliustesti.

Kommentit  

0 #2 Helmi.2 24.11.2017 16:25
????????
+1 #1 Helmi.2 24.11.2017 16:06
Miks en pääse suojelisi testiin kun siinä vaan lukee että todista sähköposti

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Fandom Pottermore: Löydä suojeliuksesi!