Harry Potter and the Cursed Childin lopullinen versio kirjana heinäkuussa

Harry Potter and the Cursed Child -näytelmäkirjan lopullinen versio julkaistaan kirjana heinäkuun 25. päivä 2017, kertoo Amazon.com -sivusto, joka on lisännyt kirjan ennakkotilattaviin. Tilattavissa on tällä hetkellä vain uusi pokkariversio, kun taas e-kirjaversio on edelleen vanhempaa mallia.

Aikaisempi, viime vuonna julkaistu versio näytelmäkirjasta, oli tarkoitettu "vain harjoituskäyttöön", ja sen sisältämä versio on se jota näytelmän harjoituksissa käytettiin. Uudempi versio sisältää lopullisen näytelmässä käytetyn version. 

Luvassa pieniä muutoksia ja muutama ekstra

Tämä uudistettu versio näytelmäkirjasta sisältää siis saman tarinan kuin vanhempi versio, mutta repliikkeihin on tehty pieniä muutoksia. Näytelmän nähneet fanit kertovat, että muutokset ovat olleet hyvin pieniä, joten mitään dramaattista ei liene tiedossa.

Kirja sisältää jonkin verran lisämateriaalia, kuten ohjaaja John Tiffanyn ja kirjailija Jack Thornen keskustelun, jossa he pohtivat ainakin näytelmien lukemista. Luvassa on myös jonkin verran "hyödyllistä taustatietoa", johon sisältyy Potterin perheen sukupuu  ja aikajana velhomaailman tapahtumista ennen näytelmän alkua. Sitä, onko luvassa tietoa jota ei ole jo aikaisemmin paljastettu Pottermoressa, ei tiedetä. Pottermoressahan on kerrottu uutta tietoa esimerkiksi James Potterin vanhemmista ja Potterin suvun juurista.

Suomennoksen julkaisupäivämäärää ei vielä ole ilmoitettu, mutta kustantaja Tammi on aikaisemmin kertonut tuovansa myös tämän lopullisen version suomeksi kauppoihin.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Kirjat Harry Potter and the Cursed Childin lopullinen versio kirjana heinäkuussa