Vuoden 2017 uutuudet

Tulossa syyskuussa:

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvakäsikirjoitusIhmeotukset ja niiden olinpaikat. Alkuperäinen elokuvakäsikirjoitus

On vuosi 1926. Taikazoologi Lisko Scamander saapuu New Yorkiin, mukanaan epätavallinen matkalaukku. Tarkoituksena on vain pistäytyä pikaisesti kaupungissa, mutta kun matkalaukussa asustavat taikaolennot pääsevät karkuun, matkaan tulee mutkia.

Lisää ongelmia aiheutuu siitä, että amerikkalaisilla velhoilla ja noidilla tuntuu olevan aivan outo asenne jästejä kohtaan: jästien kanssa ei saa edes olla ystävä! Ihmeellistä toimintaa! Taikaeläimienkin pitäminen lemmikkinä on ankarasti kiellettyä. Hulluja nuo amerikkalaiset!

Liskon mukaan taikaeläinjahtiin pääsevät sympaattinen jästi, leipuri Jacob, sekä amerikkalaisen taikaviranomaisen palkkalistoilla työskentelevät noitasiskokset Tina ja Queenie Goldstein. 

Kirja sisältää J.K. Rowlingin kirjoittaman käsikirjoituksen elokuvaan Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. Käsikirjoitus seuraa elokuvaa uskollisesti, eikä sisällä ylimääräisiä tai poisleikattuja kohtauksia. Sivuja 304, suomennos Jaana Kapari-Jatta.

 

Tulossa lokakuussa:

Azkabanin vanki, kuvitettu painosHarry Potter ja Azkabanin vanki

Harryn kolmas lukuvuosi Tylypahkassa alkaa jännittävästi, kun mielipuolinen tappaja Sirius Musta on karannut velhovankila Azkabanista. Häntä etsivät niin taikaviranomaiset kuin velhovankilan vartijat, ankeuttajat, jotka voivat suudellessaan viedä ihmisen sielun. Ja kaikki vaikuttavat haluavat saada juuri Harryn käsiinsä. Onko edes Tylypahka turvalllinen?

Vanha tuttu Harry Potter ja Azkabanin vanki, nyt uutena, kuvitettuna painoksena. Tälläkin kertaa kuvituksesta vastaa Jim Kay, jonka kuvittamat Harry Potter ja viisasten kivi sekä Harry Potter ja salaisuuksien kammio ilmestyivät vuosina 2015 ja 2016. Kovakantisessa kirjassa on 336 sivua, ja kuvitusta (kaunista sellaista!) lukuunottamatta sisältö on sama kuin aikaisemmissa painoksissa.

 

Heinäkuussa ilmestyneet:

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

Vihdoinkin uusi painos! Vuoden 2001 painos myytiin loppuun aikoja sitten, ja tätä kirjaa fanit ovat odottaneet kieli pitkällä. Uusi painos sisältää Tomislac Tomicin uuden mustavalkokuvituksen, sekä muutaman uuden ihmeotuksen. Kovakantinen, 144 sivua.

Huispaus kautta aikojen

Uusi painos kirjasta Huispaus kautta aikojen. Sisältö on sama kuin vanhassa painoksessa, mutta nyt lisänä on Tomislav Tomicin kuvitus. Kovat kannet, 144 sivua.

Siuntio Silosäkeen tarinat 

Uusi painos kirjasta. Sisältö ei ole muuttunut, mutta tässäkin kirjassa uutuutena Tomislav Tomicin mustavalkoinen kuvitus. Kovat kannet, 144 sivua.

  

Kommentit  

0 #2 profile 31.10.2018 09:51
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

0 #1 korpinkynsi2017 31.08.2017 15:00
Vihdoinkin uusia kirjoja. Jee! :-)

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Kirjat Vuoden 2017 uutuudet