Harry Potter - Taikuuden historia kauppoihin suomeksi maaliskuussa 2018

Maaliskuussa 2018 on tiedossa taas uutta luettavaa, kun Harry Potter - taikuuden historia ilmestyy kauppoihin, kertoo #kirja. Kyseessä on lokakuussa ilmestyvän Harry Potter - A Journey Through the History of Magic -kirjan suomennos, josta ei vielä tiedetä kovinkaan paljon muuta kuin että se on 144 sivua pitkä, sen kustantaja on Tammi, ja siinä on kauniin vaaleansininen kansi. Suomennoksesta vastaa tuttuun tapaan Jaana Kapari-Jatta.

Kirjan brittikustantaja Bloomsbury kertoo, että kirjassa käsitellään taikuuden historiaa alkemiasta yksisarvisiin, muinaisesta noituudesta Harry Potterin Tylypahkaan. Kirjan lupaillaan sisältävän ennennäkemättömiä luonnoksia ja kuvia käsikirjoituksista J.K. Rowlingin kynästä, sekä Jim Kayn kuvituksia. British Libraryn, eli Yhdistyneen kuningaskunnan kansalliskirjasto, on myös antanut materiaalia kirjaan.

Kirja on British Libraryn Harry Potter: A History of Magic -näyttelyn oheislukemisto. Näyttely on esillä Lontoossa 20.10.2017-28.2.2018. Sen jälkeen näyttely siirtyy USA:an, New York Historical Societyn tiloihin, jossa se avautuu lokakuussa 2018. USA:ssa näyttelyä laajennetaan amerikkalaisen kustantajan, Scholasticin, materiaaleilla.

Muokkaus 7.10.2017: #Kirjan sivuilla kirjan kansi on nyt vaihtunut feeniksin kuvalla varustettuun versioon, ja sen ilmestymispäiväksi on merkittu huhtikuu. Tilanne siis näyttää elävän, mutta ainakin keväällä on tulossa jotain uutta!

Kuva: Tammi

 

Kommentit  

0 #1 profile 31.10.2018 18:42
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Kirjat Harry Potter - Taikuuden historia kauppoihin suomeksi maaliskuussa 2018