Älä unohda Kirotun lapsen yömyyntiä Helsingissä ja Turussa!

Näytelmäkirja Harry Potter ja kirottu lapsi ilmestyy tiistaina 8. marraskuuta. Innokkaimmat voivat hakea kirjansa jo heti vuorokauden vaihduttua kello 00.01, ainakin ostavat kirjansa Helsingin tai Turun Akateemisesta kirjakaupasta. Liikkeet avaavat ovensa faneille kello 22 maanantai-iltana. 

Huomio Helsinki!

Helsingissä paikalla voi ottaa itsestään Potter-aiheiset MyPose-kuvan, voittaa leffaliput Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvaan, kuulla kääntäjä Jaana Kapari-Jatan haastattelun klo 22.15 sekä näyttelijä Riku Niemisen ääneen lukemia kohtauksia kirjasta klo 22.30 ja 23.20. Pukeutumiskilpailun voittajat julkistetaan kello 23.00. Katso Helsingin Facebook-tapahtuma.

Terveisiä Turkuun!

Turun tapahtuma järjestetään Bean Barissa osoitteessa Eerikinkatu 15. Luvassa on koko päivän kestävä Harry Potter -lukumaraton (päivällä Akateemisessa kirjakaupassa, illalla Bean Barissa). Paras Harry Potter -teemainen asu palkitaan. Luvassa on myös Tylypahka-palapelin rakennuskilpailu ja mahdollisuus kirjoittaa terveiset J.K. Rowlingille. Tarjolla on juotavaa ja pientä makeaa. Katso Turun Facebook-tapahtuma.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Kirjat Älä unohda Kirotun lapsen yömyyntiä Helsingissä ja Turussa!