Philosopher's Stone tupakansilla juhlavuoden kunniaksi

Omistatko Harry Potter ja viisasten kivi -kirjan jo useammmalla kielellä, monena erilaisena painoksena? Kohta saatat joutua hankkimaan vielä yhden. Kesällä, 26. kesäkuuta 2017, tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun ensimmäinen Harry Potter kirja, eli Harry Potter and the Philosopher's Stone (Viisasten kivi) julkaistiin. Sen kunniaksi alkuperäinen brittikustantaja Bloomsbury julkaisee kirjasta uuden painoksen neljänä versiona: nimittäin tupakansilla, tupien omissa väreissä.

Kirjan pokkariversiossa kannet ja kirjan ulkosivut ovat tuvan väreissä: rohkelikoille punaista ja kultaa, puuskupuheille keltaista ja mustaa, luihuisille vihreää ja hopeaa, sekä korpinkynsille sinistä ja PRONSSIA! (Tämä ilahduttanee kaikkia korpinkynsiä, jotka ovat kironneet elokuvien mukanaan tuomaa oheistuotteiden sini-harmaa-väritystä.)

Kovakantiset versiot ovat mustapohjaisia, ja kannen kuva sekä tekstit on painettu tuvan päävärissä. Kirjan ulkosivuja koristaa tupakaulaliinoista tuttu raidoitus, joka tuvalla hieman erilainen. 

Ja eipä siinä vielä kaikki. Jokaista kirjaa koristaa kyseiselle tuvalle erikseen suunniteltu vaakuna, jossa jokainen osa ja kuvio on suunniteltu huolella juuri kyseiselle tuvalle sopivaksi. Kuvitukset suunnittelee palkittu kuvittaja Levi Pinfold. Katso kuvat

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Kirjat Philosopher's Stone tupakansilla juhlavuoden kunniaksi