Tylycon kerää fanit Helsinkiin HUOMENNA!

Huomenna lauantaina 8. huhtikuuta sadat, ehkä tuhannet, Harry Potter -fanit kerääntyvät Helsingin Malmitalolle osallistumaan Suomen ensimmäiseen kokonaan Harry Potterille omistettuun konferenssiin, Tylyconiin. Tunnelma alkaa jo olla katossa.

"Jännittää. Pelottaa. Sekä tekisi mieli hyppiä pitkin seiniä innostuksen takia", kommentoi tapahtumavastaava Tiia Korhonen.

Samoissa tunnelmissa on todennäköisesti moni muukin, sillä kiinnostus tapahtumaa kohtaan on ollut suurta. Liput myytiin loppuun alle kymmenessä minuutissa, mutta ilman lippua jääneille lohduttava tieto: Malmitalon aulaan pääsee myös ilman lippua, ja sieltä löytyy hauskaa tekemistä, kuten Taidekuja ja myyntikojuja, sekä VIP-tietovisa joka on avoinna kaikille. Ilman lippua pääsee myös hakemaan nimikirjoituksen Tylyconin kunniavieraalta, Harry Potter -kirjojen suomentajalta Jaana Kapari-Jatalta. Kapari-Jatta jakaa nimikirjoituksia Suuressa salissa kello 12.15 - 12.45.

Lipun saaneet pääsevät kuuntelemaan luentoja ja keskusteluja esimerkiksi oikean tuvan valinnasta, jästihuispauksen perusteista ja latinan vaikutuksesta Harry Potteriin sekä pohdintaa kotitonttujen tilanteesta. Tapahtumassa esiintyy helsinkiläinen Unreality-kuoro, joka esittää anime-, peli- ja elokuvamusiikkia.

Kävijöitä kannustetaan pukeutumaan teeman mukaisesti, joten viimeistään nyt kannattaa pudistella pölyt Tylypahkan koulupuvuista tai muista velhomaisista asusteista. Toki myös jästit päästetään sisään.

Tylyconin takaa löytyy voittoa tavoittelematon yhdistys Luutakomero ry.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Tapahtumat Tylycon kerää fanit Helsinkiin HUOMENNA!