Tylycon ensikertalaisen coninkävijän silmin

Miltä tuntuu käydä conissa ensimmäistä kertaa? Säihkyväsauva, 15-vuotias toisen polven potteristi, joka myös tunnetaan Vuotavien uutisten päätoimittajana, lähti Tylyconiin katsomaan millaista conissa onkaan.

 ***

Nyt on pakko myöntää, että yhdessäkään conissa en ollut elämäni aikana käyny ennen tätä. Siksi se ehkä jännittikin niin kovin paljon. Kun tieto Tylyconista tuli, olin heti varma että tuonne haluaisin mennä! Hankin puvun ja sitten odotin lipunmyynnin alkua. Liput menivät nopeasti, mutta onneksi sain omani.

Ilmiinnyin Malmitalolle edustaen omaa tupaani. Olin siis pukeutunut puuskupuhin koulupukuun. Kun kävelin sisään silmäni avautuivat, tällaistako se oli? Seinillä roikkui ankeuttajia, katosta roikkui lippuja jotka edustivat tupia, näin paljon tuttuja hahmoja heti ensisilmäyksellä. Lupin, Myrtti, Lisko Scamander, Pimento, Weasleyn kaksoset ja paljon ihmisiä jotka olivat tulleet koulupuvuissa. Silloin ajattelin, täällä minun kuuluu olla. Tuli todella kotoisa olo nähdä kaikki ne tutut hahmot saman katon alla.

Ohjelman aloitti avajaiset. Olipa upeaa nähdä Dumbledore avaamassa ohjelma!

 

Kaiken sen hienon ohjelman ohella, ehdin käydä myös ostoksilla. Paljon upeita tavaroita, ihan oikeista kaupoista taidekujan itsetehtyihin tavaroihin. Mukaani tarttui: pinssi jossa lukee "I solemnly swear that I am up to no good", puuskupuh-muki, Tom Valedron päiväkirja ja riipus jonka toisella puolella lukee "After all this time?" ja toisella "Always".nNäistä tavaroista Tom Valedron päiväkirja oli ostettu taidekujalta. Varmasti olisin ostanut myös enemmän, mutta tyhjä lompakko ammotti laukun pohjalla.

Ohjelmaa oli paljon, tietenkään en päässyt kaikkiin vaikka olisin kuinka halunnut (minullakun ei ole ajankääntäjää). Mutta päätin käydä seuraavissa: avajaiset, kunniavieraan haastattelu, S.U.P.E.R. -tietovisa, Tuhat taikayrttiä ja -sientä, Unreality-konsertti ja päättäjäiset.

Kaikin puolin kaikki ohjelma, koristelu ja järjestely oli mielestäni hyvää, vaikka enhän minä paremmasta tiedä, olihan tämä ensimmäinen conini. Tämän kokemuksen pohjalta mieluusti olen menossa coneihin myös tulevaisuudessa. Toivon myös todella, että Tylycon järjestettäisiin uudelleen.

 

Kuvat ja teksti: Säihkyväsauva

Kommentit  

0 #1 LovegoodTonks 10.05.2017 21:41
Conissa oli aivan HUIPPUA! Mäkin olin ensikertaa, en tuu koskaan unohtamaan sitä cx

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Tapahtumat Tylycon ensikertalaisen coninkävijän silmin