Yhdeksäntoista vuotta myöhemmin! Fanit parveilevat tänään King's Crossilla

Tänään, perjantaina 1. syyskuuta 2017, on päivä jolloin koko Harry Potter -sarja päättyy*. Tänään King's Crossille marssivat Harry ja Ginny, Hermione ja Ron sekä Draco ja Astoria, saattamaan Tylypahkan ensimmäisen luokan aloittavia lapsiaan, Albus Severusta, Rosea sekä Scorpiusta. Tämä on fanien tiedossa kautta maailman, joten moni heistä on pakannut laukkunsa ja suunnannut King's Crossille juhlistamaan suurta päivää.

Paikalla ovat myös suomalaisen Harry Potter -fandomin edustajat, ja tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että saamme paikalta kuvia ja Facebookin puolella myös live-videota. Facebook-sivumme löydät täältä. 

"Tunnelma paikalla on erittyän yhtenäinen", kertoo King's Crossilla päivystävä  Lontoon-reportterimme Tiia Korhonen, eli Nata. "Porukka juttelee keskenään ja tunnelma on niin upea että olen aivan sanaton."

Ruuhka olikin kova niin varsinaisella asemalla kuin aseman Harry Potter -kaupassa, jossa oli järjestetty faneille tietovisailu (kuulemma aivan liian helppo), ja myynnissä oli erikoisherkku: Scorpius Malfoyn ja Albus Severus Potterin taikasauvat, vain tänään!

Paikalle saapui faneja tapaamaan myös Warwick Davis, joka näytteli Harry Potter -elokuvissa professori Lipetitiä, Lujahakaa ja pankkimaahista. Jono tapaamiseen oli tuskastuttavan pitkä, mutta Nata pääsi kuin pääsikin poseeraamaan Davisin kainaloon.

"Warvick Davis oli aivan mahtava, juuri sellainen kuin olin kuvitellut. Hänen tapaamisensa oli tosi pikainen, mutta lämmin ja ystävällinen", Nata kertoo.

Huhujen mukaan myös Pottermoren väki oli paikalla, joten kannattaa kuikuilla josko siellä näkyisi lähiaikoina tuttuja kasvoja.

Kun Tylypahkan pikajunan lähtöaika läheni, fanit alkoivat yhteen ääneen laskea sekunteja:"ten, nine, eight, seven...". Tunnelma oli riehakas. "...three, two, ONE!"

Ja niin lähti Tylypahkan pikajuna kohti Tylypahkaa ja uutta kouluvuotta. Ei ole tiedossamme jäivätkö suomalaiset edustajamme vielä jästien seuraksi King's Crossille, vai matkaavatko he kohti Tylypahkaa.

 

Luihuis-Jena, Korpinkynsi-Simbe, Luihuis-Snive ja Puuskupuh-Ara King's Crossin Harry Potter -kaupassa. Ja tietenkin kaksi halattavan pehmeää ja kullanhimoista haiskua.

 

* Kirottua lasta ei lasketa. 

Kommentit  

+1 #1 Artemis 01.09.2017 15:06
Kuulostaa ihanalta, kunpa olisi itsekkin päässyt..
Pitää yrittää juhlistaa tätä päivää jotenkin kotona :D

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Tapahtumat Yhdeksäntoista vuotta myöhemmin! Fanit parveilevat tänään King's Crossilla