Harry Potter-elokuvamaraton Helsingissä marraskuussa

Mitä jos katsoisit kaikki Harry Potter -elokuvat isolta kankaalta vielä kerran? Tai vaikkapa yksittäisen suosikkisi. Se on nyt mahdollista, sillä elokuvateatteri Orion järjestää Harry Potter -elokuvien maratonin pyhäinpäivän viikonloppuna 4.–6.11.2016. Viikonlopun aikana nähdään kaikki kahdeksan Harry Potter -elokuvaa.

Perjantai-ilta aloitellaan Viisasten kivellä, ja ilta jatkuu luonnollisesti kurkistuksella Salaisuuksien kammioon.

Lauantai-iltapäivänä onkin aika taapertaa taas elokuvateatteriin, kun ruutuun pamahtavat Sirius Musta ja Remus Lupin Azkabanin vangissa. Sen jälkeen nähdään Liekehtivä pikari, ja Dumbledore pääsee taas tiedustelemaan (rauhallisesti), laittoiko Harry kenties nimensä pikariin. Illan lopettaa Feeniksin kilta, ja Dolores Pimennon virkayskä.

Sunnuntaina elokuvamaraton jatkuu ensin Puoliverisellä prinssillä, ja loppuu luonnollisesti kyyneliin sekä kaksiosaiseen Kuoleman varjeluksiet -elokuvaan.

Muista ottaa mukaan taikasauva ja paljon nenäliinoja!

Elokuvateatteri Orion on Kansallisen audiovisualisen instituutin (KAVI) elokuvateatteri, ja sijaitsee Helsingin Kampissa, osoitteessa Eerikinkatu 15. Liput elokuviin maksavat 6,50/elokuva, ja niitä voi ostaa täältä. Kannattaa toimia nopeasti, sillä elokuvateatterissa on vain hieman yli 200 paikkaa.

Kuva: Wikimedia Commons

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Tapahtumat Harry Potter-elokuvamaraton Helsingissä marraskuussa