Pukukilpailu ja suomalaisia näyttelijöitä lukemassa ääneen Tammen Harry Potter -illassa

Uuden näytelmäkirja, Harry Potter ja kirottu lapsi, julkaistaan suomeksi marraskuun 8. päivänä, ja sen kunniaksi kustantaja Tammi järjestää Harry Potter -illan Helsingissä, Kansallismuseon tiloissa, alkaen kello 18.

Tapahtuman aikana faneille on tiedossa kaikenlaista mukavaa: näyttelijät Niina Lahtinen, Riku Nieminen ja Aku Hirviniemi lukevat otteita uudesta kirjasta ääneen. Myöhemmin suomentaja Jaana Kapari-Jatta ja kustantaja Saara Tiuraniemi keskustelevat Harry Potterin maailmasta. 

Tänne kannattaa suunnata tiistaina 8. marraskuuta. Kuva: Wikimedia Commons

Illan lopuksi järjestetään pukukilpailun finaali, ja sen voittaja saa palkinnoksi matkan Lontoon Harry Potter -studioille. Pukukilpailuun tulee ilmoittautua etukäteen, ja siihen osallistujien tulee osallistua ennen tapahtumaa järjestettävään kulkueeseen.

Illan aikana on myös mahdollista ostaa kirja paikan päältä, ja saada siihen Jaana Kapari-Jatan nimikirjoitus. Osallistujat pääsevät myös kuvauttamaan itsensä Harry Potterin tunnelmissa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan ja pukukisaan alkaa maanantaina 11.10. kello 12.00, jolloin ilmoittautumisohjeet julkaistaan tapahtuman Facebook-sivulla. Muista ilmoittautua, Kansallismuseoon ei mahdu rajattomasti väkeä! Tapahtuma on maksuton.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Tapahtumat Pukukilpailu ja suomalaisia näyttelijöitä lukemassa ääneen Tammen Harry Potter -illassa