Jäitkö ilman paikkaa Kirotun lapsen julkaisutapahtumassa? Nyt myös varjotapahtuma!

Harry Potter ja kirottu lapsi julkaistaan suomeksi tiistaina 8. marraskuuta, ja kustantaja Tammi juhlistaa sitä virallisella julkaisutapahtumalla Kansallismuseossa Helsingissä. Tapahtuma sai kuitenkin odottamattoman suuren suosion, eivätkä kaikki halukkaat mahtuneet mukaan. Rannalle jääneiden iloksi Tammi järjestää nyt varjotapahtuman Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä.

Ovet Sokos Hotel Presidenttin avataan kello 18.00. Tapahtuma alkaa kääntäjä Jaana Kapari-Jatan haastattelulla, minkä jälkeen järjestetään erilaisia toiminnallisia Harry Potter -aktiviteetteja. Tilaisuus päättyy kello 20.00.

Myös tähän tapahtumaan tulee ilmoittautua pikapikaa, ja se onnistuu täällä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköposti maanantaina 7. marraskuuta.

Tiistaina 8. marraskuuta on luvassa myös Tammen järjestämä, Twitterissä ja Instagramissa pyörivä proppauskilpailu, jossa voi voittaa Harry Potter -kirjoja.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Tapahtumat Jäitkö ilman paikkaa Kirotun lapsen julkaisutapahtumassa? Nyt myös varjotapahtuma!