Ring*Con, Maritim Hotel Bonn, 2.-4.10.2009

Matt Lewis - KLIKKAA!Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Saksan Bonnissa järjestettiin jälleen fantasiatapahtuma Ring*Con, tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Alun perin Taru Sormusten Herrasta –saagan ympärille perustetun tapahtuman näkökulma on vuosien varrella laajentunut muiden fantasia-fandomienkin pariin.

Tämänvuotisen Ring*Conin piti olla Harry Potter –fanien kannalta erityisen kiinnostava, sillä tapahtumaan oli alun perin kiinnitetty vieraiksi Neville Longbottomia näyttelevä Matthew Lewis ja Puoliverisessä Prinssissä loistanut Draco Malfoyta näyttelevä Tom Felton. Valitettavasti järjestäjät saivat tapahtuman aattona tiedon, että Tom Felton ei pääsekään osallistumaan Ring*Coniin ja että Matt Lewiskin saapuisi paikan päälle vasta sunnuntaina, viimeisenä tapahtumapäivänä.

Haastattelussa James ja Oliver Phelps

Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan gaalaensi-iltaa saapuivat tällä kertaa tähdittämään Fred ja George Weasleyn rooleista tunnetut James ja Oliver Phelps. Kaksoset lensivät Helsinkiin suoraan Oslon kutsuvierasnäytöksestä ja saivat Tennispalatsin luona järjestetyssä fanitapaamisessa hurmioituneen vastaanoton. Sekä James että Oliver tuntuivat olevan hyvin otettuja saamastaan huomiosta, kun Harry Potter -fanit jututti poikia muiden median edustajien kanssa.

Weasleyn kaksoset aurinkoisessa Helsingissä

James ja Oliver Phelps (Kuva: JFA)Kaksi vuotta sitten saimme vieraiksemme kaksi nuorta Potter-näyttelijätärtä, joten tänä kesänä oli parin velhoveljeksen vuoro ilahdutaa suomalaisia faneja. Fred ja George Weasleyn rooleista tutut James ja Oliver Phelps saapuivat torstaina 16. heinäkuuta 2009 helteiseen Helsinkiin suoraan Norjasta. Helsingin Tennispalatsin aukiolla heitä oli vastassa yli 4000 vannoutunutta fania.

Ensimmäiset fanit olivat saapuneet paikalle jo aikaisin aamupäivällä ja kahdentoista aikoihin punaisen maton reunia koristi parisenkymmentä kaapu- ja jästiasuista ihmistä. Punaisen maton alue oli jo rajattu ja lavaa rakennettiin Sandrew Metronomen markkinointipäällikkö Jojo Uimosen valvovan silmän alla. Hän oli innoissaan, että Helsingin keskustan Posti-talon remontin vuoksi rakennuksen julkisivua pystyttiin hyödyntämään valtavan mainosbannerin avulla, joka näkyi hyvin myös punaiselle matolle asti.

Olet tässä: Home Artikkelit Tapahtumat