Peliarvostelu: Interaktiivista taikuutta

Nimi: Harry Potter ja Feeniksin kilta
Julkaisija: Electronic Arts
Ilmestymispäivä: 28.6.2007
Pelialustat: PC, GBA, PS2, PS3, PSP, Xbox 360, Nintendo DS, Nintendo Wii
Suomenkielinen toteutus: PC, PS2, Xbox 360
Muuta: Raportti EA:n studioilta

Löydä todellinen Tylypahka

Tutki elokuvasta tuttua Tylypahkaa ja löydä sen salaisuudet. Juttele muotokuville, suorita niiden tehtävät ja saa tunnussanoja Tylypahkan salaisiin oikopolkuihin. Pelaajana voit olla vuorovaikutuksessa kaiken ympäristön kanssa, saada löytöpisteitä ja avata salaisuuksia palkintohuoneessa. Taikaministeriö ja lehdistö ovat leimanneet Harryn valehtelijaksi ja huijariksi. Todista ne vääriksi ja voita Tylypahkan opiskelijat takaisin puolellesi suorittamalla erilaisia tehtäviä heidän auttamisekseen ja voittamalla kiusaajat. Wii-versiossa voit käyttää ohjainta kuten taikasauvaa!

Värvää joukkoja Albuksen kaartiin

Feeniksin killan epälineaarisen pelisysteemin ansiosta voit valita minne kaartin jäsenet Tylypahkassa menevät, mitä ne tekevät ja milloin ne tekevät sen.

Osallistu Tylypahkan tunneille

Suorita lisätehtäviä opettajille ja ota osaa yrttitiedon, loitsujen, muodonmuutosten ja taikajuomien tunneille saadaksesi niistä arvosanoja. Mikäli saat arvosanaksesi "Erinomainen", avautuu linnasta salaisia osia!

LATAA DEMO Pelattavan demon PC:lle voit ladata tästä. Tiedoston koko on noin 400 Mb.

 


 

KATSO VIDEO Reilun minuutin mittaisen mainosvideon pelistä voi katsoa alla olevista linkeistä.

Katso video!

Tai lataa itsellesi
QuickTime: Suuri | Pieni

Velhopelejä

Kilpaile näpäyksessä, kitakivissä ja velhoshakkiturnauksissa ympäri Tylypahkaa. Haasta ja voita jokaisen paikan paras pelaaja!

Koe elokuva pelinä

Pelaa osana elokuvista tuttuja avainhetkiä, kuten ankeuttajan hyökkäys Pikku Whingingiin ja Taikaministeriön raivokkaat taistelut. Koe tähänastisten Harry Potter -pelien elokuvalle uskollisin ympäristö: linna on rakennettu elokuvalle tehtyjen piirustusten perusteella, näyttelijöiden kasvot on mallinnettu tarkasti ja hahmot puhuvat pelissä näyttelijöiden oikeilla äänillä. Mukana on myös Potterin tunnusmusiikki.

Pelaa myös muilla hahmoja

Lennä Fred ja George pois Tylypahkasta pakoon Pimennon rykmenttiä. Suojele Harrya Sirius Mustana ja asetu Bellatrix Lestrangea ja Lucius Malfoyta vastaan Taikaministeriössä. Pelaa Dumbledorena ja kohtaa itse lordi Voldemort.

Lentoon Game Boy Advancella

Pelin GBA-versiossa pääset kokemaan lentämisen taikaa: pelaa huispausta ja lennä thestraleilla Taikaministeriöön.

Moninpelihupia PSP:lla

Pelin PlayStation Portable -versiossa voit pelata kuuden pelaajan moninpeliä ja kilpailla taikataisteluissa Tylypahkan ja Taikaministeriön ympäristöissä. Pääset avaamaan moninpelitiloja, areenoita, hahmoja ja taikoja pelin edetessä. Voit valita pelihahmoksesi Voldemortin, Luciuksen, Bellatrixin, Dracon, Crabben tai Goylen.

Toimintoja Nintendo Dual Screenille

Käytä Nintendo DS:n stylusta kuin taikasauvaa ja ala taikoa! Ruoki, temppuuta ja laula hevoskotkille, pöllöille ja thestraleille taikaeläinten hoitolan minipeleissä styluksen ja mikrofonin avulla. Lennä luudalla Feeniksin killan kanssa Pikku Whingingistä Kalmanhanaukioon. Pelaa velhopelejä stylus-kontrollien avulla ja haasta kaverisi moninpelitilassa. Taistele Ruaahilla kentaureja vastaan kielletyssä metsässä.

 

Kuvia pelistä


Lähde: Electronic Arts Finland

Kommentit  

+3 #1 Tuittu 18.02.2014 23:06
Siis vau :-*

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Elokuvat Feeniksin kilta Artikkelit Pelien pyörteissä Peliarvostelu: Interaktiivista taikuutta