Lippuja näytelmään myynnissä satunnaisille onnekkaille joka perjantai

Menossa Lontooseen ja jäit ilman lippuja näytelmään Harry Potter and the Cursed Child? Ei hätää... jos olet onnekas. Joka perjantain tarjolle tulee nimittäin 40 lippua, jotka ovat erityisen hyville paikoille teatterissa, kertoo Pottermore.

Lipunvaraussivulla on ajastin, joka laskee alaspäin. Joka perjantai kello 13.00 brittiaikaa (eli kello 15.00 Suomen aikaa) ajastin muuttuu linkiksi, jota klikkaamalla pääsee jonoon. Jonosta valitaan sattumanvaraisesti ihmisiä, jotka pääsevät ostamaan lippuja näytelmään seuraavaksi viikoksi. Jokainen saa ostaa korkeintaan kaksi lippua kumpaankin näytelmän osaan.

Kannattaa huomioida, että liput todellakin ovat perjantaita seuraavalle viikolle, joten Lontoon reissu pitää tehdä hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Näytelmän lippuja ei voi myydä eteenpäin.

Ensimmäiset liput ovat jaossa perjaintaina 3. kesäkuuta. Tällä hetkellä näytelmän tarjolla olevat liput on myyty loppuun pitkälle vuoden 2017 puolelle, ainakin jos haluaa nähdä molemmat näytelmän osat samana päivänä.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Näytelmä Näytelmän uutiset Lippuja näytelmään myynnissä satunnaisille onnekkaille joka perjantai