Näytelmäkirjan ensimmäinen versio tarjolla rajoitetun ajan

Huomio kaikki kirjakaupoille suuntaavat fanit!

Harry Potter and the Cursed Child -näytelmän käsikirjoitus ilmestyy kirjana heti 31. heinäkuuta, tasan päivää näytelmän virallisen ensi-illan jälkeen. Tämä heinäkuussa tarjolle tuleva kirja kulkee alaotsikolla "The Special Rehearsal Edition", eli erikoisversio, jota näyttelijät ovat käyttäneet harjoitellessaan näytelmää. Tähän versioon perustuvat ne näytelmän ennakkonäytökset, jotka alkoivat Lontoossa kesäkuun alkupuolella.

Tämä versio on myynnissä vain rajoituten ajan, paperi- sekä e-kirjana.

Jos tilaat/ostat kirjan tässä vaiheessa, olet tilaamassa tätä ennakkoversiota.

Ennakkonäytösten aikana näytelmän käsikirjoitusta hiotaan, perusteena muun muassa yleisön reaktiot. Tämän perusteella tehdään uusi versio, The Definitie Edition, joka julkaistaan kirjana vuoden 2017 alussa.

Tämä uusi versio korvaa vanhan version, niin paperilla kuin e-kirjanaa, ja siitä löytyy lopullinen käsikirjoitus, sellaisena kuin näytelmä nähdään ensi-iltana ja siitä eteenpäin. Lisäksi mukana on extramateriaalia, kuten näytelmää työstäneiden henkilöiden kirjoituksia. Tämä lopullinen versio ei vielä ole myynnissä tai ennakkotilattavana.

Ensimmäisen version suomennos julkaistaan syksyn aikana.

Kommentit  

+1 #2 Lupin 10.06.2016 21:35
Toinen näyttää olevan brittiläinen ja toinen amerikkalainen painos. Jostain syystä yksi ei kelpaa enkunkieliselle maailmalle. Itse suosisin brittiversiota, ne tuntuvat jotenkin "aidommilta".
0 #1 Altheda 10.06.2016 09:32
Osaako kukaan sanoa, onko esim. Adlibriksestä löytyvillä eri painoksilla jokin ero (niillä on ainakin eri hinnat)?

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Näytelmä Näytelmän uutiset Näytelmäkirjan ensimmäinen versio tarjolla rajoitetun ajan