Uudet tupabannerit - värit hämmentävät

Uuden Harry Potter -näytelmän virallisessa Twitterissä on julkaistu kuva näytelmästä. Kuvassa Rose Weasley poseeraa, takanaan tupien bannerit. Tilanne voisi olla esimerkiksi lajittelusta, koska jokaisen bannerin alla seisoo ryhmä koululaisia.

Tarkkasilmäisimmät huomasivat heti, että bannerit eivät muistuta elokuvissa nähtyjä juuri ollenkaan, ja tupaväritkin on taas kerran laitettu uusiksi. Kuten muistamme, Rohkelikon värit ovat tummanpunainen ja kulta, Korpinkynnen sininen ja pronssi (tai leffoissa sininen ja hopea), Puuskupuhin keltainen ja musta, sekä Luihuisen vihreä ja hipea

Nyt näyttää siltä, että vain Rohkelikko ja Luihuinen ovat saaneet pitää omat värinsä, kun taas Korpinkynnen ja Puuskupuhin värejä on lähdetty sörkkimään. Mitä ihmeen vikaa niissä on ollut?

Twitteristä löytyikin vielä tarkempi kuva bannereista, joka näyttää, että värit tosiaan on muutettu.

Kirjaimet viittaavat tupien englanninkielisiin nimiin (Gryffindor, Hufflepuff, Ravencla ja Slytherin). Varsin tyylikkäitä bannereita, tietenkin. Mutta ne värit. Ja miksi ihmeessä Korpinkynnen kotka on taas vaihdettu korppiin? 

Kommentit  

+1 #1 LovegoodTonks 12.06.2016 16:09
Luulin (ja pelästyin) kun luin ton otsikon, että ne värit ois kokonaan vaihdettu, mutta onneks ei. Hyvä ettei ne oo menny enempää muuttelemaan värejä, ei tuo sininen ja vaaleensininen ja keltanen ja ruskee hirveesti eroo alkuperäsistä. Vaakunat ois kyllä voinu säilyttää :-|

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Näytelmä Näytelmän uutiset Uudet tupabannerit - värit hämmentävät