Näytelmäkiertue varmistumassa?

J. K. Rowling vihjailee Twitterissä, että näytelmä Harry Potter and the Cursed Child saattaisi tulla yhä useamman fanin nähtäville. Rowling vastasi fanin kommenttiin, jossa fani valitteli, että ainakin 90 prosenttia maailman Potter-faneista ei pysty näkemään näytelmää.

"Jos kysyntää on -  muista, että näytelmä on vasta ennakkonäytösvaiheessa! - näytelmä pyörii pitkään JA lähtee kiertueella - sinäkin näet sen!"

Noin kuukausi sitten Rowling kertoi, että näytelmä saattaisi lähteä kiertueelle muihinkin maihin. Mihin maihin ja koska, sitä hän ei paljastanut. Tämänpäiväinen kommentti saattaa kuitenkin merkitä, että suunnitelmat edistyvät.

Toinen vaihtoehto voisi olla, että näytelmä lähetettäisiin suorana elokuvateattereihin ympäri maailman. Tätä on aikaisemmin tehty muun muassa Rocky Horror Show -musikaalin ja Benedict Cumberbatchin tähdittämän Hamletin kohdalla. Näistä ainakin Rocky Horror nähtiin jälkikäteen myös tv:ssä.

Kaikki on siis edelleen epävarmaa, mutta tuhannet fanit elävät toiveissa, että hekin pääsisivät näkemään näytelmän, vaikka eivät Lontooseen pääsisikään.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Näytelmä Näytelmän uutiset Näytelmäkiertue varmistumassa?