Rakkautta pimeyteen


Pimeyden lordin elämästä puuttuu eräs hyvin tärkeä ainesosa, nimittäin ripaus rakkautta. Joten tässä hänelle hieman maistiaisia tuosta elämän sokerista.

Suosittu ja kyselty Matami Puddifootin rakkauslaskuri on täällä taas! Onko sinulla joku, johon olet silmäsi iskenyt? Kirjoita itsesi ja mielitiettysi nimet laskuriin ja anna Matami Puddifootin laskea rakkauden pinkit prosenttinne.

+ =

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source


Katsotaanpa, mitä Matami Puddifoot romantisoi tietyistä pareista.

+ =

"Tjaa, nuoriherra Potter ei ole täysin varma tunteistaan, mutta ei kielläkään etteikö välittäisi punapäästä. Tällä hetkellä heidän yhteinen tulevaisuus ei näytä kovin ruusuiselta, mutta eiköhän heidän liittonsa kestä pimeyden voimilta vastaan taistelun kolhut ja murheet."


+ =

"Sehän oli selvää jo aikakaudet sitten, että näiden kahden välillä kipinöi jokin muu kuin tulirapu. Kunhan Ron vielä oppisi lukemaan Tylypahkan historian, välttyisi nuoripari monelta kinalta."


+ =

"Kauniin ja suositun Chon parisuhteet eivät ota toimiakseen. Ongelmia oli niin urhean Cedric Diggoryn kuin sankarillisen Harry Potterin kanssa, eikä Ginnyn jättämän Michaelin kanssakaan näytä syntyvän muuta kuin kemian alkeita. Miten olisi treffit jonkun luihuisen kanssa vaihteeksi?"


+ =

"Eipä tässä muuta voi sanoa kuin että rakkautta ensisilmäyksellä. Hääkellot soivat piakkoin. Tämä liitto kestää, vaikka Bill saisikin hieman susimaisia piirteitä, sillä onhan Fleur tarpeeksi hyvännäköinen heidän kummankin puolesta."


+ =

"En tiedä jättiläisten lemmestä, mutta puolijättiläiset näyttävät tunteensa siinä missä ihmisetkin. Söpöä ja kaunista - ja isoa. Mutta näiden kahden suhteessa on havaittavissa pientä epävarmuutta. Ole varovainen, Rubeus, Olympe ei välttämättä näe hurjia ihmeotuksia yhtä kiehtovina kuin sinä."


+ =

"Vahtimestari ja kirjastonhoitaja. Kumpaakin yhdistää se seikka, etteivät he siedä sotkevia oppilaita. Mutta yhdistääkö heitä mikään muu ollenkaan?"


+ =

"Molly ja Arthur ne yhteen sopii... Seitsemän lasta, omakotikolo, puutarha ja joukko menninkäisiä - mitä muuta voi onnellinen pariskunta enää toivoa? Awh. <3"


+ =

"Näinä vaikeina ja pimeinä aikoina kahden feeniksinkiltalaisen välinen suhde on hyvin heikolla pohjalla, vaikka potentiaalista rakkautta löytyykin. Alituinen valppaus ja pelko läheisen menettämisestä syö tunteita. Mutta pidähän silti huolta pinkkikutristasi, Remus."


+ =

"Päällepäin näiden kahden loistavan velhon ja noidan suhde näytti onnelliselta ja tasapainoiselta, mutta jokin silti kaivoi rakoa heidän välilleen. Olithan kertonut Jamesille kaiken, Lily?"


+ =

"Gh, jästit ovat outoja."


Loppukevennys

Lopuksi on aika pienen kyselyn. Ketkä sinun mielestäsi muodostavat Potter-kirjojen söpöimmän pariskunnan?

Söpöin pari?
Harry Potter & Ginny Weasley
Ron Weasley & Hermione Granger
Cho Chang & Michael Corner
Bill Weasley & Fleur Delacour
Rubeus Hagrid & Olympe Maxime
Argus Voro & Matami Prilli
Molly Weasley & Arthur Weasley
Nymphadora Tonks & Remus Lupin
James Potter & Lily Potter
Vernon Dursley & Petunia Dursley
  
Free polls from Pollhost.com

Luukun laati JFA.