Molly Weasleyn joulusiivous

Kotikolossa on kova tohina päällä, kun Molly on ruvennut koluamaan jokaista koloa läpi joulua varten. Suurperheen huushollissa riittääkin siivottavaa ja välillä mitä kummallisimmista paikoista löytyy mitä mielenkiintoisimpia tavaroita...


Percyn kadoksissa ollut palapeli

Keittiön tiskiallas on taas hiljalleen vuotanut ja alakaappi on märkä ja sottainen. Kaapissa majailevien kattiloiden, patojen, harjojen ja ämpäreiden seasta löytyi myös jotain ihan muuta. Palapelin paloja... Molly on ihmeissään ja näyttää paloja Arthurille ja Percylle, jolloin jälkimmäisen korvat rupeavat punottamaan.

Helppo | Haastava | Vaikea

Joko olet koonnut luukun 6 palapelit?


Muriel-tädin unohtunut ristikko

Muriel-täti on ollut taas kylässä ja luultavasti "vahingossa" jättänyt jälkeensä yhden sanaristikoistaan. Mutta sitä, miten ristikko on voinut joutua Ginnyn huoneen oven vieressä olevan lipaston päällä komeilevaan kukkamaljakkoon, ei Molly voi käsittää.

Tällä kertaa ristikon teemana on velhot, noidat, jästit ja muut otukset. Tiedätkö kaikki 25?

Mikäli ristikko-ohjelma ei jostain syystä koneellasi toimi, voit tulostaa ristikon vihjeineen täältä.


This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Joko olet ratkaissut luukun 12 ristikon?


Sibylla Punurmion kaukokristallipallo

Puhdistaessaan olohuoneen sohvatyynyjä löysi Molly niiden välistä pienen kristallipallon. Kyseisen minipallon oli Ron saanut vanhalta Sibylla-tädiltä (Mollyn vanha teekaveri) ollessaan vielä pikkuinen poika. Kun kristallipalloa hieroi, pystyi siltä kysymään jonkun KYLLÄ tai EI -kysymyksen, jolloin Sibylla vastaa välittömästi, oli hän missä tahansa. Kokeile vaikka!

Kysymyksesi:
Punurmio vastaa:

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source


Luukun loihti JFA.