Weasleyn Wallaton Suklaakakku!

Jäätelöbaarin pitäjä Qaino Vahvahqo, Weasleyn perheen hyvä ystävä, vaihtelee usein reseptejä Molly Weasleyn kanssa. Eräänä kauniina sunnuntaina Molly oli kutsunut Qainon vierailulle ja tarjoili hänelle hänen omasta reseptistä leivottua suklaakakkua. Qainolla ja Mollylla ei tosin ollut aavistustakaan, että juonikkaat kaksoset Fred ja George olivat vaihtaneet reseptiin chilisuklaan normaalin suklaan sijaan. Poikien suureksi harmiksi kakusta tulikin erittäin maittava!

Qaino vaati tietää, oliko Molly kenties lisännyt omiaan kakkutaikinaan, mutta Molly vakuutti pyöräyttäneensä kakun täysin Qainon reseptin mukaan. Nykyään Qaino herkuttelee suklaakakkua vain Kotikolon lämmössä, sillä hän ei lukuisten yritysten jälkeen saanut omaa kakkuaan enää maistumaan yhtä makoisalta...


Kakun ohje:

200g margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 tl hasselpähkinäjauhetta
2-3 tl Chilirouhetta
150 g Chilisuklaata

Päälle:
20g Chilisuklaata sulatettuna

Valmistus:

1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.


2. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.


3. Mittaa kuivat aineet sokeria lukuunottamatta kulhoon.


4.Paloittele suklaa, mutta älä tee suklaarouheesta liian hienoa.


5. Lisää kuivat aineet ja suklaarouhe taikinaan.


6. Vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla (Helpottaa tiskaamista, varsinkin kun aina ei voi käyttää taikasauvaa jästien takia!) ja levitä taikina vuokaan.


Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia. Jos pinta alkaa tummua, voi kakun peittää leivinpaperilla. Kakun kypsyys varmistuu tikulla; Jos tikkuun jää taikinaa kiinni, ei kakku ole vielä valmis.


7. Koristele jäähtynyt kakku sulatetulla suklaalla. Suklaa on helpon sulattaa mikroaaltouunissa.

NAUTI! :) Kutsu kaverikin kylään!

Luukun loihti Ronija.