Kuolomaisempia kuusenkoristeita

Kuten jotkut Albuksen kaartiin vakoilijoina soluttautuneet ehkä muistavat, tuon kerhon pikkujouluissa käytettiin mitä rienaavampia koristuksia! Kaikkialla leijui pyhän Potan naama ja ihmisille toivottiin Harryn hauskaa joulua. Tämä ei käy lainkaan laatuun, sillä Pimeän lordia kannattavien joulu on lordin loistava!

Entä miten koristellaan kuusi lordimaisen loistavasti? Tarvitset seuraavat välineet:

  • jouluisia kartonkeja
  • sakset
  • paperiliimaa
  • narua/käytettyä lahjanauhaa
  • kynä
  • rei'itin
  • pieniä kuvia kaikista lempikuolonsyöjistäsi

Sekä bonuskierrokselle:

  • vanhoja, käytössä kuluneita joulupalloja
  • paksua liimaa tai sinitarraa

Aloitetaan kuolattavien koristeiden teko piirtämällä kartonkiin erilaisia kuvioita, kuten tähtiä tai ympyröitä. Kuvioiden tulisi olla reilun kokoisia, selvästi suurempia, mitä lempikuolonsyöjiesi kuvat. Ympyröissä hyvänä apuvälineenä voi olla mm. harppi tai lasi.
Leikataan kuviot irti, niitä tulisi olla yksi kahta kuolonsyöjää kohden.

Kun olet saanut leikattua koristepohjat, leikkaa seuraavaksi kuolonsyöjien kuvat. Voit piirtää kuvat itse tai voit etsiä niitä internetistä ja tulostaa valmiita kasvoja. Jos kaikki kuvat ovat eri henkilöistä, valitse ketkä kaksi haluat samaan koristeeseen.

Seuraavaksi otetaan esiin liima. Kiinnitetään yksi kuolonsyöjä yhdelle puolelle pahvia ja toinen toiselle puolelle niin, että jos koriste sattuu kääntymään, vastassa on silti aina jonkun lordin palvelijan silmät!

Kun koristeet ovat valmiit, leikataan niiden yläosaan reiät joko saksilla tai rei'ittimellä.
Pujotetaan reikään naru ja sidotaan siitä sopivankokoinen silmukka.

Koristele halutessasi pohjapahvin reunoja kimalleliimalla, tarroilla tai vaikka kultatussilla ja ripusta aikaansaannoksesi kunniapaikalle kuuseen tai miksei koristeeksi kirjahyllyyn!
Loordin loistavaa joulua kaikille.


BONUSKIERROS!

Onko sinulla vanhoja joulukuusenkoristeita, jotka ovat kuluneet ja jotka näyttävät hieman liian kiltalaisilta upeassa kuolonsyöjäkuusessasi? Ratkaisu tulee tässä!

Jos äskeisestä askartelusessiosta jäi yli kuolonsyöjien kuvia, voit ottaa ne nyt hyötykäyttöön. Koska pallot ovat pyöreitä, kuvien tulisi olla pieniä, sillä muuten ne irtoavat reunoistaan ja jäävät repsottamaan.

Kiinnitetään kuva paksulla liimalla tai vaikka sinitarralla kiinni pallon pintaan. Samaan palloon voi laittaa useamman kuvan.

Liiman tulee antaa kuivua rauhassa, mutta kun pallot ovat valmiita, niin hus pois koristelemaan niillä kuusta!

 

Palaa joulukalenteriin

Luukun loihti Ginger