Nuori Severus KalkarosOletko haaveillut pukeutuvasi liemimestareista parhaaksi, mutta kasvosi ovat vielä liian sileät ja rypyttömät? Ei hätää! Jokainen on joskus ollut nuori, myös Severus Kalkaros. Kyllähän jokainen meistä muistaa Ruikulin, eikö vain?

Kalkaros on suosittu propattava, myös tyttöjen keskuudessa. Nuori liemimestari onkin mukava propattava. Peruskoulupuku on helppo koota ja asuun voi lisäillä kaikenlaista pientä tuomaan todentuntuisuutta.

Kun haluat muuttua nuoreksi Severus Kalkarokseksi, tarvitset:

Vaatteet

Kouluneule: Kopion elokuvien oikeista kouluneuleista saa useammastakin ulkomaisesta verkkokaupasta, ja ne maksavat jonkin verran. Itse tekemällä saa ehkä aidon tuntuisemman. Osta mistä tahansa jästikaupasta v-aukkoinen harmaa neule (kannnattaa tutkia poikien ja miesten osastot tarkkaan!) ja kirjo reunoihin Luihuisen väreissä olevat raidat. Myös kirpparit ovat käytännöllisiä paikkoja kaikenlaisten neuleiden löytämiseen.

Housut: Mustat tai harmaat suorat housut. Taas kannattaa katsella vaatetta miesten osastolta. Naisten ja tyttöjen housut ovat usein malliltaan vääränlaisia. Muistathan, että sukkien väri valitaan housujen värin eikä kenkien värin mukaan. Harmaiden housujen kanssa siis harmaat sukat

Kauluspaita: Valkoinen peruspaita ajaa asian mainiosti.

Solmio: Tämänkin voi löytää verkkokaupoista, jos haluaa juuri samanlaisen kuin elokuvissa. Vaihtoehtoisesti voi käydä etsimässä tavarataloja läpi. Sopiva solmio saattaa hyvinkin sattua kohdalle. Kuvassa oleva solmio on kirpparilöytö. Värit eivät ole juuri oikeat, mutta tuvan kyllä erottaa väreistä.

Tupahuivi: Kuvassa on nettikaupasta ostettu huivi, mutta huivi kannattaa neuloa itse. Marketit ja lankakaupat tarjoavat hyvät valikoimat lankoja, joista voi neuloa huivin (ohjeita löytyy Harry Potter -fanien sivuilta). Samasta langasta voi neuloa myös pipon ja lapaset oman tuvan väreissä.

Kengät: Siistit, mustat kengät käyvät hyvin tähän tarkoitukseen. Koulupuvun kanssa ei käyteta tennareita, lenkkareita, kumisaappaita tai korkkareita.

Kaapu: Kaapu ei ole välttämätön koulupuvun kanssa, mutta sellaisen voi hakutessaan ommalle itse. Luihuisen kaapu on musta vihreällä vuorilla ja somisteena tietenkin tupamerkki.

Ulkonäkö

Kasvot: Kalpeat. Jos olet luonnostasi kalpea ja aurinkoa välttelevä, hyödynnä tätä. Jos et ole kalpea luonnostasi, voit käyttää vähän hieman liian vaaleaa puuteria.

Hiukset: Rasvaiset. Jätä hiukset pesemättä pari päivää tai sotke geelillä.

Tarvikkeet

Taikasauva: Etsi siisti ja suora puunoksa maasta tai osta sopivaa puuta puutavaraliikkeestä.Puukolla voi veistää sauvan halutunlaiseksi. Muista varoa näppejä! Kuvassa oleva sauva on tammea ja sitä on pyritty muokkaamaan muistuttamaan Kalkaroksen elokuvissa käyttämää sauvaa. Sauva on värjätty mustalla spray-maalilla.

Kirjoja: Jostain kaapin perukoilta saattaa löytyä vanhoja kirjoja, jotka sopivat mainiosti proppitavaraksi. Jos taidot riittävät, voi vaikka tuunata jonkin kirjan uusiksi ja tehdä siitä esimerkiksi Advanced Potion Making -kirjan.

Taikajuomapulloja: Nämä voivat olla hyvää rekvisiittaa taikajuomatunteja varten. Purkkeja saa vaikka vanhoista lääkepulloista ja muista purnukoista ja sisällön kanssa voi antaa mielikuvituksen lentää. Näiden oheen voi hankkia kaikenlaista taikajuoma-aiheista tavaraa.

Kun kaiken pitää olla täydellistä

Binderi: Tämä on systeemi, jolla litistetään mahdolliset rinnat. Se helpottaa erityisesti naispuolisten proppaajien työtä. Yleinen ja halpa vaihtoehto ovat hevospintelit, joita voi ostaa hevostarvikeliikkeistä. Halutessaan voi myös ostaa verkosta valmiita bindereitä. Niitä voi tilata myös omien mittojen mukaan.

Mustat piilolinssit: Nämä ovat näppäriä, jos haluaa oikeanväriset silmät. Piilareiden käyttö voi alussa olla hankalanpuoleista, mutta siihen tottuu.

Lily: Punatukkainen kaveri vain kainaloon ja menoksi.

Palaa joulukalenteriin

Luukun loihtivat Snive ja Betae