Harry Potter -fanien joulukalenteri 2013

Luukku 23 - Kentaurin horoskoopit

Putkistossa pyöriminen on ollut sen verran jännittävää, että mieli tekee jo jotain rauhallisempaa. Onneksi kentaurin pitämällä ennustustunnilla selvitetäänkin tulevaisuuden saloja syntymäaikojen mukaan.

YKSISARVINEN 21.1 – 16.2.
Persoonallisuus: Yksisarviset ovat luonteeltaan usein vakavia, ja heissä saattaa jopa olla hieman tosikon vikaa. Heillä on silti yleensä hyvä sydän, ja he ovat rakastavia vanhempia ja uskollisia ystäviä. Sisimmässään Yksisarviset piilottelevat lähes lapsellista kykyä innostu asioista, mutta sen he näyttävät vain todella läheisille ihmisille.
Planeetta: Saturnus
Kivi: Kuukivi
Onnenväri: Hopeanvalkoinen
Onnenluku: 9
Muita Yksisarvisia: Arthur Weasley, Lily Potter
Jouluennustus: Yksisarviset ovat taipuvaisia joulustressiin, etkä sinä ole poikkeus. Joulusiivous, herkkujen leipominen, joululahjojen valmistaminen tai ostaminen, kodin koristelu... kaiken on oltava täydellistä. Sinulla on myös hieman taipumusta alkaa mököttää, jos kaikki ei jouluna suju kuten haluat. Ota rennosti! Joulu tulee, vaikka pöytä ei notkuisikaan itsevalmistetuista herkuista, ja vaikka lumotut keijukaiset eivät kimaltaisi joulukuusen oksilla. Viistokujalta ostetut suklaasammakot maistuvat aivan juuri yhtä makealta, kuin kotitekoiset suklaakonvehdit. Nauti perheen ja rakkaiden seurasta pingottamatta, tai vietä rauhaisa joulu ihan itseksesi, seurana vain villasukat ja hyvä kirja. Pääasia on, että jaksat rauhoittua nauttimaan.

FLETKUMATO 17.2. – 11.3.
Persoonallisuus: Fletkumadoissa on usein hieman kapinallisen vikaa, ja he kulkevat mielellään omia polkujaan. He ovat silti luonteeltaan kilttejä ja uskollisia ystäviä. Fletkumadot viihtyvät usein parhaiten yksin, mutta toisaalta he myös kaipaavat vaihtelua. Eli ole helppoa kuvailla fletkumatoa, eikä kukaan oikein tiedä, mikä sai tähtien tutkijat valitsemaan lempeän ja hieman tylsän Fletkumadot kuvaamaan tätä kaikkea muuta kuin yksinkertaista luonnetyyppiä. Ehkäpä kyseessä oli vitsi?
Planeetta: Uranus
Kivi: Ametisti
Onnenväri: Violetti
Onnenluku: 1
Muita Fletkumatoja: Ron Weasley, Remus Lupin
Jouluennustus: Fletkumadoilla on hyvin kaksijakoinen asenne jouluun. Toisaalta he rakastavat lumisia iltoja, rauhaisaa joulutunnelmaa, perheiden ja rakkaiden seuraa... mutta toisaalta he eivät jaksaisi kovin kauan olla paikoillaan ja nauttia joulusta. Jo pari tuntia joulurauhan julistamisen jälkeen Fletkumatoa alkaa kyllästyttää, ja hän alkaa haaveilla seikkailuista. Siksi suosittelemme, että Fletkumato tänä vuonna viettäisi erilaisen joulun. Miten olisi vaikkapa retki karun kauniille Etelämantereellee, ja joulu pingviinien seassa? Tai patikkamatka halki Saharan? Joulu Etelä-Amerikan viidakoissa? Sieltä ehtii vielä hyvin Ilmiintyä kotiin jouluaterialle... ja takaisin, jos joululaulua alkavat vihloa korvia.

JÄTTILÄISKALMARI 12.3. – 18.4.
Persoonallisuus: Jättiläiskalmari on kujeileva persoona, jonka seurassa kaikilla on aina hauskaa, niin arkena kuin juhlassa. Paitsi sillä onnettomalla, josta sattuu tulemaan Jättiläiskalmarin vihollinen. Jättiläiskalmari osaa halutessaan olla myös ilkeä. Onneksi hän ei useimmiten halua olla sitä, vaan pitää enemmän siitä, että kaikilla on hauskaa.
Planeetta: Neptunus
Kivi: Mikä tahansa merenpohjasta löytyvä
Onnenväri: Merenvihreä
Muita Jättiläiskalmareita: Fred ja George Weasley, James Potter
Jouluennustus: Kun talossa on Jättiläiskalmari, ei joulu voi olla muuta kuin hauska! Paukkukaramelleista ilmestyy toinen toista hauskempia pilailuvälineitä, eikä kukaan ole turvassa käytännön piloilta. Lähtikö joulukakku lentoon? Voit olla varma, että paikalla oleva Jättiläiskalmari on syyllinen. Mutta hei, Jättiläiskalmari... muistathan, että toisille joulu voi olla rauhallinen juhla. Älä siis riehu liikaa, vaan anna tilaa toisillekin. Pilailu saattaa piristää tylsää päivää, mutta anna joulukakun laskeutua takaisin pöytään, muuten koko joukko jää nälkäiseksi. Joululahjat taas... niiden suhteen voit käyttää niin paljon keppostelumielikuvitusta kuin suinkin haluat.

KIMEERA 19.4. – 15.5.
Persoonallisuus: Kimeera on eläimenä vaarallinen, mutta sinä et ole ollenkaan vaarallinen... ethän? Ainakaan silloin, kun kukaan ei uhkaa rakkaitasi, oli kyseessä sitten rakkaat ihmiset tai rakas puutarhasi. Kimeerat ovat nimittäin erittäin lahjakkaita puutarhureja, ja jos puutarhanhoito ei vielä kuulu harrastuksiisi, kannattaa ehkä harkita sen aloittamista. Osa Kimeeroista ei jostain syystä pidä mullassa möyrimisestä, mutta heillä on usein joku toinen rakas harrastus, jonka pariin he uppoutuvat intohimoisesti. Kimeerat ovat taipuvaisia itsepäisyyteen, joka voi olla raivostuttavaa perheenjäsenille. Kimeerat osaavat kuitenkin usein kääntää tämän ominaisuuden hyväksi, olemalla pitkäjänteisiä. Jos tarvitaan ihmistä, joka ei ikinä annan periksi, kannattaa valita Kimeera.
Planeetta: Mars
Kivi: Rubiini
Onnenväri: Punainen
Onnenluku: 4
Muita Kimeeroja: Pomona Verso
Jouluennustus: Kimeerat nauttivat joulussa siitä, että he saavat olla rakkaidensa kanssa. Usein tämä tarkoittaa rakkaita kukkia ja muita kasveja. Jos siis olet yksi niitä Kimeeroita, jotka viihtyvät parhaiten kasvien kanssa, uppoudu amarylliksien, joulutähtien, joulukaktusten ja hyasinttien seuraan koko pyhäksi. Jos rakkaasi taas ovat ihmisiä (tai muita olentoja), nauti heidän seurastaan. Kaikki ovat innoissaan siitä intohimosta, jolla heittäydyt jouluvalmisteluihin. Säteilemäsi energisyys ja hyvä mieli saa muihinkin vauhtia. Muista kuitenkin jättää tilaa myös hiljaisemmille ja rauhallisemmille ihmisille, niin kaikille tulee mukava joulu. Ja hei, joulukukka on hyvä joululahja. Kokeile tänä vuonna jotain erilaista. Esimerkiksi Mimbulus mimbletonia on hyvä aloittelijan kasvi, josta on iloa moneksi vuodeksi. Pirunnuora sen sijaan sopii ainoastaan kokeneille kasvinharrastajille.

KYHMI 16.5. – 21.6.
Persoonallisuus: Tunnusta pois – sinä olet nautiskelija. Rakastat kaikkea kaunista ja kallista, tai vaihtoehtoisesti nautit hyvästä ruuasta ja laiskottelusta... todennäköisesti pidät tästä kaikesta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisit pinnallinen tai saamaton, ei suinkaan. Et vain ymmärrä miksi elämän pitäisi olla kurjaa tai rumaa, kun se voi olla kaunista ja ihanaa. Sinulla on aina hetki aikaa pysähtyä nauttimaan kukkien tuoksusta tai takkatulen lämmöstä, etkä ollenkaan ymmärrä niitä, jotka rynnivät elämän halki, ja suorastaan tuntuvat nauttivan itsensä kurittamisesta. Sinulla on myös kyky löytää kaikesta jotain kaunista, niin ihmisistä kuin asioistakin. Olet todennäköisesti myös mainio kokki ja leipuri. Yksi huono puoli sinulla kuitenkin olet. Olet nimittäin aivan uskomattoman itsepäinen. Jos sinä olet päättänyt istahtaa hetkeksi nauttimaan luonnon kauneudesta, sinua ei liikuta mikään... ainakaan mikään tulipaloa pienempi.
Planeetta: Venus
Kivi: Smaragdi
Onnenväri: Vihreä
Onnenluku: 6
Muita Kyhmejä: Draco Malfoy, todennäköisesti Horatius Kuhnusarvio
Jouluennustus: Joulu on Kyhmin mielestä vuoden parasta aikaa, kuuluuhan siihen niin kauneutta kuin herkkujakin. Nautit joulutunnelmasta täysin rinnoin, ihastelet valkoisena kimmeltävää hankea ja kimmeltäviä koristeita, vienosti tuikkivia kynttilöitä ja punaisena loistavia joulukukkasia. Joulupöydästä et lähtisi ollenkaan, ja suklaata menee kilokaupalla. Muista kuitenkin, että kaikki eivät välttämättä halua joululta samaa kuin sinä. Jos maa on mustana ja joulukellot eivät kilkata, se ei ole mikään syy alkaa murjottaa. Ei sekään, jos joulupiparit ovat palaneita tai suklaa loppuu kesken. Sillä murjottava Kyhmi ei pilaa vain omaa jouluaan, vaan myös muiden joulun. Käytä siis hyväksesi taitoasi nähdä kaikessa jotain kaunista, ja voit parhaiten taata itsellesi ja muille mukavan joulun.

AKROMANTELLA 22.6. – 20.7.
Persoonallisuus: Sinä olet aina menossa. Ihmettelen kovasti, jos jaksat istua paikoillasi niin kauan, että saat tämän luettua. Kappas, sinne meni... ai tulit jo takaisin. Se taitaa olla sinulle tyypillistä, joten annettakoon se anteeksi. Kuten itsekin tiedät, olet vauhdikasta ja helposti kyllästyvää tyyppiä. Et jaksa oikein keskittyä, ja olet alati etsimässä jotain uutta tekemistä tai uutta seikkailua. Tämä tekee sinusta mitä mainioimman seikkailijan, joka onkin ura jota sinulle voi suositella. Olet energinen ja sinulla on paljon ideoita. Saatat kuitenkin tarvita jonkun tasaisemman ihmisen apua, jos aiot kehittää ideoistasi jotain toimivaa...itse et oikein jaksa. Hei, minne sinä nyt olet menossa? En minä vielä lopettanut.
Planeetta: Merkurius
Kivi: Tiikerinsilmä
Onnenväri: Keltainen
Onnenluku: 5
Muita Akromantelloja: Dobby
Jouluennustus: Akromantellat joko rakastavat tai inhoavat joulua. Osa heistä sekä rakastaa että inhoaa sitä, onhan joulussa monia puolia. Toisaalta joulu on vaihtelua arkeen... mutta toisaalta niin moni muu haluaa rauhoittua viettämään rauhallista joulua. Välillä sinusta tuntuu siltä, että ystävä ja perheet vain haluavat makoilla ja istuskella koko joulun. Tylsää! Sinun kannattaa siis valita seikkailija joulu, ja lähteä joulunviettoon vaikka Himalajalle, etsimään jetiä. Jos ystäviisi kuuluu Fletkumato, nappaa hänetkin mukaan. Jos kuitenkin haluat viettää perhejoulun, sinun kannattaa yrittää aktivoida heitä jotenkin – miten olisi vaikka joulupäivän lumisota takapihalla? Siinä voisi mukavasti sulatella jouluherkkuja samalla.

RÄISKEPERÄINEN SISULISKO 21.7. – 10.8.
Persoonallisuus: Sinäpä oletkin kiinnostava tyyppi! Toisaalta sinussa on itsevarmuutta ja potentiaalia olla jotain suurta ja mahtavaa... mutta toisaalta voit välillä olla hyvinkin ujo ja epävarma. Jompi kumpi näistä puolista tulee aikanaan hallitsevaksi, mutta kumpi? Se määräytyy paljolta lapsuutesi ja nuoruutesi perusteella. Räiskeperäinen sisulisko, joka saa kasvaa rakastavassa perheessä ja jolla on hyviä ystäviä, pystyy kehittämään itsestään mahdollisimman hyvän ihmisen. Mutta vaikka alkusi olisi huono, voit silti itse löytää itsestäsi parhaat puolet. Olet vahva persoonallisuus ja sankariainesta... kunhan et jää turhaan murehtimaan. Muista myös ottaa huomioon toiset... älä pakota heitä varjoosi!
Planeetta: Aurinko
Kivi: Rubiini
Onnenväri: Kulta
Onnenluku: 1
Muita Räiskeperäisiä sisuliskoja: Neville Longbottom, Harry Potter
Jouluennustus: Rakastat huomion keskipisteenä olemista, joten sinulle sopii hyvin suvun Joulupukin rooli. Verhoudu siis punaiseen pukuun, kiinnitä kasvoillesi tuuhea parta (jos itselläsi ei luonnostaan sellaista ole), ja vedä jalkaan huopikkaat. Kas, olet valmiina naurattamaan suvun aikuisia, ja saamaan suvun lapset piiloutumaan isiensä kaavunhelmojen taakse!

AARNIKOTKA 11.8. – 16.9
Persoonallisuus: Olet tarkka täydellisyydentavoittelija. Et voi sietää huolimattomuutta tai laiskuutta. Sinulla on myös korkea moraali. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus ovat sinulle erittäin tärkeitä. Jo mainitun perusteella jotkut saattavat saada sinusta kovan ja kylmän kuvan, mutta se ei pidä ollenkaan paikkansa. Olet sisimmiltäsi lämmin ja kiihkeä persoona. Et vain välttämättä näytä sitä kaikille. Mutta heti, jos kohtaat epäoikeudenmukaisuutta tai huonoa käytöstä, sisäinen noidankattilasi kiehahtaa, ja teet kaikkesi, jota vääryys saataisiin korjattua. Et välttämättä tutustu ihmisiin kovin helposti, mutta kunhan päästät heidät lähellesi, olet uskollinen ja luotettava ystävä.
Planeetta: Merkurius
Kivi: Ametisti
Onnenväri: Harmaa
Onnenluku: 8
Muita Aarnikotkia: Jouluennustus: Sanotaan se suoraan – tänäkään jouluna kaikki ei tule menemään oman mielesi mukaan. Se ei ole henkilökohtainen loukkaus sinua kohtaan, ja on turha mököttää. Kaikille ei ole tärkeää, että glögi on juuri tasan 98 astetta kuumaa, tai että joulukoristeet ovat millintarkassa rivissä. Rentoudu! Nauti siitä, mitä on. Ja yritä hetkeksi unohtaa oikeudentajusi edes niin paljon, että et anna risuja lahjaksi ihmisille, jotka mielestäsi ovat olleet tuhmia. Anna persoonallisuutesi lämpimän ja rakastavan puolen näkyä, sillä se on aivan hurmaava puoli, jotka kaikki ympärilläsi rakastavat. Kaikilla on hauskempaa, sinä itse mukaan lukien.

VEELA 17.9. – 29.10.
Persoonallisuus: Olet ahkera ja uhrautuva persoona. Olet valmis tekemään kovasti töitä saavuttaaksesi halutun tuloksen. Jos asia on sinulle tärkeä, olet valmis tekemään suuriakin uhrauksia sen eteen. Tämä merkitsee sitä, että olet aikuisena erittäin haluttu työntekijä. Huono puolesi on kuitenkin se, että samalla kun vaadit itseltäsi paljon, vaadit sitä myös muilta. Ja jos muut eivät onnistu täyttämään asettamiasi vaatimuksia, saatat pettyä ja katkeroitua. Veelat, jotka ovat oppineet, että kaikkien ei tarvitse olla täydellisen kauniita, täydellisen ahkeria ja täydellisen täydellisiä, ovat paljon onnellisempia kuin muut Veelat. Ai niin, rakastat todennäköisesti lukemista. Kirjat eivät väitä vastaan... ainakaan kovin usein.
Planeetta: Kuu
Kivi: Helmi
Onnenväri: Tuhkanharmaa
Onnenluku: 81
Muita Veeloja: Hermione Granger, Minerva McGarmiwa, Filius Lipetit
Jouluennustus: Ei itkeä saa, ei meluta saa, Veelalle voi tulla paha mieli... tämä taitaa olla sinun joulumottosi, eikö niin? Sinussa on hieman marttyyrin vikaa, ja joskus tämä ominaisuus pääsee sinussa valloilleen juuri joulun alla. On niin paljon tehtävää, pitää valmistaa jouluherkkuja ja siivota koti katosta lattiaan, kuurata komerot ja pestä verhot ja hankkiutua eroon puutarhassa piileskelevistä menninkäisistä. Kukaan muu ei tunnu tätä tajuavan, joten koko homma kaatuu sinun niskaasi, voi sinua parkaa! Mutta hei... mitäs jos tänä vuonna antaisit menninkäisten mellastaa puutarhassa kaikessa rauhassa? Laita vaikka heille tarjolle vähän joulupuuroa. Laita kotiin tunnelmavalaistus kauniilla kynttilöillä, niin kukaan ei huomaa, vaikka nurkassa olisi pieni hämähäkinseitti. Ja ne kaapit ja komerot... niissäkö ajattelit joulusi viettää? Jos et, turha niitä on juuri joulun alla siivota. Rauhoitu, hyvä ihminen. Ota kotitontut ja perhe avuksi, ja tehkää yhdessä rento joulu. Suklaarasia, lasillinen glögiä, takkatuli ja hyvä kirja... siinä resepti onnistuneeseen jouluun.

PUHPALLURA 30.10. – 23.11.
Persoonallisuus: Olet ystävällinen, pehmeä, herttainen, suloinen, kaunis niin sisältä kuin ulkoa... Toisin sanoen aivan hurmaava persoonallisuus. Kaikki tuntuvat pitävän sinusta. Tosin muutama ihminen tuntuu luulevan, että sinä olet vähän nössö, ja että ylitsesi voi kävellä. He eivät voisi olla enemmän väärässä. Pehmeän ulkokuoresi alla asuu teräksinen sisus, joka ei pala tulessakaan. Jos vaara vaanii rakkaitasi, tämä teräksinen sisus tulee kaikille näkyviin. Mutta muutoin olet mitä herttaisin ja rakastettavin olento.
Planeetta: Venus
Kivi: Safiiri
Onnenväri: Vaaleanpunainen
Onnenluku: 9
Muita Puhpalluroita: Molly Weasley
Jouluennustus: Olet todellinen jouluihminen, ja rakastat suuria perhejouluja. Mikä sen ihanampaa, kuin leipoa ja laittaa ja puuhastella kotona, kun tietää antavansa perheelle ja ystäville ihanan, lämpimän joulukokemuksen? Saat muutkin innostettua mukaan valmisteluihin, joten et mittavista jouluvalmisteluista huolimatta ikinä tunne itseäsi liian väsyneeksi. Kaikki ovat iloisia, kun voivat auttaa herttaista sinua. Sinua surettaa hieman, että kaikki eivät osaa nauttia joulusta kuten sinä, mutta hei, eri ihmiset pitävät eri asioista. Anna heidän nauttia joulusta omalla tavallaan, ja nauti itse kuten näet parhaaksi.

MANTIKORI 24.11. – 29.11.
Persoonallisuus: Olet värikäs ja tulinen persoona. olet juuri sitä tulista tyyppiä, jota tarinoiden komeat ja romanttiset sankarit ja kauniit, mutta tuittupäiset sankarittaret usein edustavat. Mutta tämän lisäksi sinulla on aimo annos maalaisjärkeä, joka onkin suureksi avuksi silloin, kun tulinen luonteesi muuten voisi saattaa sinut pulaan. Yksi suuri huono puoli sinulla on, nimittäin kostonhimoisuus. Tämä on ominaisuus, josta sinun kannattaa pyrkiä eroon mahdollisimman nopeasti. Usko pois, se ei aiheuta mitään muuta kuin murhetta. Onneksi kostonhimosi ei kovin usein paljastu muille, vaan olet yleisesti ottaen hyvinkin pidetty ja ihailtu ihminen.
Planeetta: Pluto (kyllä, se on planeetta, sanoivat jästit mitä tahansa)
Kivi: Opaali
Onnenväri: Violetti
Onnenluku: 7
Muita Mantikoreja: Bill Weasley
Jouluennustus: Saitko viime vuonna Mary-tädiltä huonon lahjan? No niin, nyt on vihdoinkin aika unohtaa se, ja antaa menneiden olla menneitä. Älä sorru kostamaan kuviteltuja vääryyksiä antamalla tänä vuonna tädillesi huonoa lahjaa. Jos pääset tästä yli, voin taata sinulle hauskan joulun. Olet joulupöydän valopilkku, ja suvun lapset rakastavat tarinoitasi. Kokoa siis koko suku ja kaikki rakkaat ystäväsi (niitä onkin paljon!) ympärillesi, ja kerro heille vuoden aikana kokemistasi seikkailuista. Nauti hehkusimaa ja joulutorttuja, ja anna ihmisten ihailla sinua. Siitähän sitä pidät. Ja hei, vaikka joulupukki kymmenen vuotta sitten unohti antaa sinulle lahjan, älä virittele savupiippuun ansaa. Ei, älä myöskään viritä ansaa lentäville poroille. No niin, eikö olekin paljon mukavampaa, kun kaikki ovat ystäviä? Huomaan, että sinuakin naurattaa... :)

BASILISKI 30.11. – 17.12.
Persoonallisuus: Sinä olet varsinainen onnenpekka. On vaikea sanoa johtuuko se yleispositiivisesta asenteestasi, vai oletko vain syntynyt onnellisten tähtien alla. Ehkäpä oma osansa on kekseliäällä luonteellasi – sinä et edes tiedä mitä tylsistyminen tarkoittaa. Olen myös intuitiivinen ja luet helposti ihmisiä. Tämä tekee sinusta toisaalta suositun, mutta toisaalta vähemmän tunteisiin luottavat ihmiset saattavat pitää sinua hermostuttavana seurana.
Planeetta: Saturnus
Kivi: Onyksi
Onnenväri: Sateenkaari
Onnenluku: 12
Muita Basiliskeja: Rubeus Hagrid, Charlie Wesley
Jouluennustus: Sinun kanssasi vietetty joulu on ainakin vauhdikas. Jaksat koko ajan keksiä jotain pientä, hauskaa puuhaa kaikille, ja nautit yhdessä tekemisestä. Olet taituri kaikissa seurapeleissä, oli kyseessä sitten sananselitys, teatteripeli tai velhoshakki. Huolehdit siitä, että kukaan ei jää yksin nurkkaan murjottamaan ja haluat että kaikilla on hauskaa. Mutta muista, että ei kannata ahmia liikaa joulutorttuja! Basiliskeilla on nimittäin usein herkkä vatsa, eikä joulu ole ollenkaan niin mukava, jos Basiliski-parka kärvistelee vatsanväänteiden kourissa päiväkaupalla.

SIEPPELI 18.12. – 20.1.
Persoonallisuus: Olet suorapuheinen ja rehellinen. Tämä saa ystäväsi hihkumaan ilosta, mutta vihollisesti vapisemaan, sillä eihän sitä koskaan voi tietää, millaisen totuuden heistä olet nyt laukomassa. Monet ihailevat sinua, ja sinussa on karismaa, joka saa ihmiset ottamaan sinusta esimerkkiä. Tämän takia saatatkin sopia hyvin poliitikoksi tai johtajaksi. Huonoin puolesi on taipumus kateuteen. Sinun on vaikea kestää asiaa, jos joku muu tuntuu saavan enemmän kuin sinä. Sinulla on myös taipumus jäädä vellomaan negatiivisissa tunteissa. Siitä kannattaa pyrkiä pois.
Planeetta: Jupiter
Kivi: Turkoosi
Onnenväri: Vaaleansininen
Onnenluku: 3
Muita Sieppeleitä: Severus Kalkaros, Tiedät-kyllä-kuka
Jouluennustus: Sinä olet sitä tyyppiä, joka usein mieluummin viettää joulua ystävien kuin perheen kanssa. Toki perhejouluillakin on hyvät puolensa, mutta pidän kuitenkin enemmän ystäviesi ihailevista katseista ja riehakkaista ohjelmanumeroista, kuin sukujoulujen rauhaisasta tunnelmasta. Jouluisin järjestämäsi juhlat ovatkin usein melkoisia menestyksiä... kunhan onnistut pitämään kateutesi kurissa. Jos satut pitämään parhaan kaverisi saamasta joululahjasta enemmän kuin omastasi, älä suutu! Ehkä kaverisi jakaa kanssasi lempisuklaarasiansa, tai saatatpa päästä lentelemään kaverisi uudella luudalla, sinäkin.

Luukun loihti Lupin

Palaa kalenterin etusivulle

Kalenterin etusivu | Apua! Luukku ei aukea! | Tekijät | Luukkulistaus
Harry Potter -fanit | Harry Potter -fanien joulukalenteri Facebookissa | Vuotis.net Facebookissa