Harry Potter -fanien joulukalenteri 2016Luukku 15 - Wielä wähän Welhowitsejä: Paukkukarkit

Oletko kyllästynyt samoihin vanhoihin paukkukarkkeihin? Haluatko järkyttä jästienvastaisia sukulaisiasi pienellä määrällä jästien omaa joulutaikaa? Niin mekin! Tee-Se-Itse Jästipaukkukarkit voivat sisältää ihan mitä vain pieni sydämesi toivoo! Pakkaus sisältää välineet paukkukarkkien luomiseen. Sisällöstä vastaat sinä!

Yhteen paukkukarkkiin tarvitset:

(Aitoon jästipaukkukarkkiin tarvitset myös cracker snap -nallinauhoja. Näiden puutteessa näppärä animo paukustus -lumouskin käy.)

1. Leikkaa toinen vessapaperirullan hylsy poikittain keskeltä kahtia kahdeksi lyhyemmäksi putkeksi. Näistä paloista tulee paukkukarkin päät.

2. Asettele pahvirullat käärepaperin pidemmän sivun päälle sivun suuntaisesti niin, että kokonainen rulla on keskellä. Jätä rullien väliin noin 6 cm tyhjää tilaa. Teippaa pahvirullat paikoilleen. (Aseta nallinauha paperin reunan suuntaisesti pahvirullien sisälle ja teippaa sen päät kiinni päädymmäisiin pahvirulliin.)

3. Rullaa pahvihylsyjä niin, että käärepaperista muodostuu yksi iso pötkö, jonka sisällä pahvirullat ovat. Teippaa kiinni.

4. Taita käärepaperin päät päädymmäisten pahvirullien sisälle ja teippaa siististi.

5. Solmi lahjanaru toiseen niistä kohdista, joissa on pelkkää paperia. Ole varovainen, ettei paperi repeä, mutta myös huolellinen, että solmu on niin kireällä, että sisältö ei pääse putoamaan.

6. Laita yllätyslahja putkeen sisälle. Jästien lahjat ovat perinteisesti kamalia puujalkavitsejä, silkkipaperisia kruunuja ja muuta rihkamaa. Näiden lisäksi yllätys voi olla vaikka jotain syötävää tai oikeastaan mitä hyvänsä. Weasleyn Welhowitsit eivät vastaa mahdollisista sukuriidoista, joita tämän tuotteen käyttö saattaa aiheuttaa. Mieti siis tarkkaan, mitä teet.

7. Solmi toinen pää umpeen samalla tavalla ja viimeistele näteillä ruseteilla. Loitsi lopuksi animo paukustus -lumous.

Luukun loihti Aurican

Palaa kalenterin etusivulle

Kalenterin etusivu | Apua! Luukku ei aukea! | Tekijät | Luukkulistaus
Harry Potter -fanit | Harry Potter -fanien joulukalenteri Facebookissa | vuotis.net Facebookissa | vuotis.net Instagramissa