Harry Potter -fanien joulukalenteri 2016Luukku 20 - Ihmeiden eläintarhan asukit

Viistokujaa tutkiessasi päätät käydä myös Ihmeiden eläintarhassa, sillä harkitset uutta lemmikkiä ja haluat tietää lisää eri eläinten hoitamisesta. Astut kauppaan sisään ja välittömästi vastaasi tulvahtaa voimakas eläinten, heinän ja mullan haju. Kauppa on ääriään myöten täyteen ahdettu, eikä seiniä edes näe, sillä joka puolella on häkkejä ja lasisia terraarioita. Lukuisissa häkeissä vilistää rottia ja terraarioissa kököttää kaikenvärisiä rupikonnia ja myrkkyetanoita. Katon varassa istuu pitkillä orsilla pöllöjä ja korppeja ja sieltä täältä hyllyjen ja häkkien välistä sinua tuijottaa kiiluvasilmäisiä kissoja. Kaupan täyttää korvia huumaava meteli: kissat maukuvat, pöllöt huhuilevat ja korpit raakkuvat.
Kuljeksit kaupassa ja tutkit sieltä löytyviä eläimiä, kunnes lopulta huomiosi varastaa kaksi otusta. Takaseinällä olevassa häkissä on suloinen myyrää muistuttava otus. Häkin yläpuolella on kyltti, jossa lukee ”haisku”. Viereisestä terraariosta sinua tarkkailee tiukasti siivekkään käärmeen näköinen otus nimeltä ”okkami”. Tulosta tästä haiskun ja okkamin kuvat ja väritä oman mielesi mukaan!

Klikkaa haiskua niin saat suuremman version.

Klikkaa okkamia niin saat suuremman version.

Luukun loihtivat Ceinwyn (taide) ja Khallayne

Palaa kalenterin etusivulle

Kalenterin etusivu | Apua! Luukku ei aukea! | Tekijät | Luukkulistaus
Harry Potter -fanit | Harry Potter -fanien joulukalenteri Facebookissa | vuotis.net Facebookissa | vuotis.net Instagramissa