Harry Potter -fanien joulukalenteri 2016Luukku 3 - Kojujen ja katukauppiaiden alue - unelmieni velholiike

Viistokujan toisessa päässä sijaitsee alue, jonka täyttävät erilaiset kojut. Niissä myydään kaikkea maan ja taivaan väillä; kotitekoista toffeeta, vähän käytettyjä luudanvarsia, väriävaihtavaksi loitsittua neulelankaa, kullattuja noidankattiloita, kokeellisia taikajuomia... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Lähes jokainen kojunpitäjä ja katukauppias haaveilee kuitenkin siitä, että voisi jonakin päivänä perustaa oman liikkeen, kahvilan tai muun yrityksen Viistokujalle.

Millaisen yrityksen sinä haluaisit perustaa, jos sinulle tarjottaisiin paikkaa Viistokujalta? Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa liikeideasi muillekin. Lähetä meille kuvaus siitä, millaisen yrityksen perustaisit. Kerro siitä lyhyesti, ainakin mikä yrityksen nimi olisi ja mitä siellä myydään, tai mitä muuta siellä puuhataan. Liitä mielellään mukaan kuva, joka voi esittää vaikkapa liikkeen nimikylttiä tai tuotteita tai vaikkapa julkisivua. Kuva ei ole pakollinen, mutta suositeltava! Teksti saa olla 500 sanaa pitkä.

Tuomaristo valitsee mielestään kiinnostavimman idean, ja voittaja palkitaan haiskulla (kulta ja muut arvotavarat eivät kuulu palkintoon). Lisäksi arvomme muiden osallistujien kesken kaksi Harry Potter -aiheista muistikirjaa.

Arviointi perustuu idean omaperäisyyteen ja toissijaisesti toteutuksen laatuun. Osallistumalla kilpailuun annat Harry Potter -faneille luvan julkaista tuotoksesi osoitteissa hpfanit.vuotis.net, facebook.com/vuotis.net sekä instagram @vuotisnet.

Palkinnot

 

Osallistuaksesi lähetä seuraavat tiedot sähköpostilla viimeistään 17.12. osoitteeseen harrypotterfanit [ätmerkki] gmail [piste] com

Nimi:
Nimimerkki (vapaaehtoinen, tekstin ja kuvan julkaisua varten):
Katuosoite:
Postinumero ja postitoimipaikka:
Liikeidea (max 500 sanaa):
Liitä kuva tähän:

Voittajan nimi julkaistaan tässä luukussa 20. joulukuuta. Kilpailuun osallistuneiden osoitetietoja ei säilytetä kilpailun loputtua eikä käytetä muuhun kuin palkintojen lähettämiseen.

VOITTAJA ON VALITTU!

Voiton vei Noora Suoninen suunnittelemallaan Puuhakeskus Puhpalluralla. Tuomaristo perustelee valintaansa seuraavin sanoin:

"Puuhakeskus Puhpalluralle olisi varmasti tarvetta Viistokujalla. Varmasti taikavanhemmatkin kyllästyvät välillä shoppailemaan alle Tylypahkaikäisten lastensa kanssa. Idea on tosi oivaltava ja mitään sen kaltaistakaan ei Viistokujalla vielä ole. Myös esimerkit erilaisista aktiviteeteista ovat tosi hyviä ja kuulostavat sopivan velhomaisilta ja hauskoilta. Teksti on kirjoitettu tosi iskevästi ja voin melkein kuvitella lukevani liikkeen pirtsakkaa mainosta. Idea pisti tuomarinkin mielikuvituksen hyrräämään ja pohtimaan sitä, että tämähän olisi hyvä myös siksi, että velholapset pääsevät vähän kontaktiin muiden kaltaistensa kanssa jo ennen kouluikää. Myös liikkeen nimi on tosi osuvasti valittu. Puhpallurassa on vähän samaa ääntiöllistä meininkiä Hoplopissa ja sen luulisi vetoavan niin lapsiin kuin vanhempiinkin. Koko liikeidea on tosi hyvä ja järkevästi mietitty paketti."

Nooralle lähtee postissa ikioma haisku, ja me muut saamme myöhemmin lukea lisää Puuhakeskus Puhpallurasta.

Lisäksi onnetar suosi kahta muuta osallistujaa:
Milla Schäfer saa Päivän profeetta -vihkon, ja
Nea Lähdekorpi saa Saivartelija -vihkon

Onnea voittajille, ja kiitos kaikille osallistujille! Liikeideoitanne oli hauska lukea, ja joukossa oli monenmonta mahtavaa ideaa!

Luukun loihti Aurican

Palaa kalenterin etusivulle

Kalenterin etusivu | Apua! Luukku ei aukea! | Tekijät | Luukkulistaus
Harry Potter -fanit | Harry Potter -fanien joulukalenteri Facebookissa | vuotis.net Facebookissa | vuotis.net Instagramissa