Harry Potter -fanien joulukalenteri 2017

Luukku 21 - Grindelwaldin helpot Kuoleman varjelus -piparit

Gellert Grindelwald huokasi, ja haroi luunvalkoisena hohtavia hiuksiaan. Hän näytti tavallistakin kalpeammalta. Koko edellinen yö oli kulunut maailmanvalloitusta ja jästien alistamista suunnitellessa, ja nyt olo oli varsin ryytynyt. Parin tunnin kuluttua paikalle saapuisivat hänen vastikään rekrytoimansa amerikkalaiset kannattajat, joille pitäisi tarjoilla jotain herkkua. Kaiken kukkuraksi paikallinen velholeipomo oli mennyt konkurssiin, ja nyt tarjolla oli vain jästileipomoita - niiden palveluja Grindelwald ei suostunut käyttämään.

Ei siis auttanut kuin tarttua itse kaulimeen, tietenkin taikasauvan avulla - eihän tässä jästejä oltu. Pian pöydällä komeilli suuri vadillinen herkullisia pipareita, juuri Grindelwaldin makuun sopivia.

Kuoleman varjelus -piparit

Tarvikkeet:
Piparitaikinaa
Sokerikuorrutetta
Tulostettu paperimalli (jos haluat): avaa ja tulosta tästä

Kauli piparitaikina littanaksi. Leikkaa veitsellä taikinasta kolmioita, joko vapaalla kädellä tai tulostamasi mallin mukaan. Tässä vaiheessa tehdään siis aivan tavallisia kolmioita, vielä ei tehdä elpymiskiveä tai seljasauvaa.

Paista pipareita 200 asteessa 5-7 minuuttia tai oman taikinasi ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

Kun piparit ovat jäähtyneet, koristele ne sokerikuorrutteella. Piirrä ensin näkymättömyysviitta piparin reunoille, sitten keskelle seljasauva, ja lopuksi kaksi puoliympyrää, jotka muodostavat elpymiskiven.

Nauti hyvässä seurassa, maailmanvalloitusta pohtien.

Luukun loihti Lupin

Palaa kalenterin etusivulle

Kalenterin etusivu | Apua! Luukku ei aukea! | Tekijät | Luukkulistaus
Harry Potter -fanit | Harry Potter -fanien joulukalenteri Facebookissa | vuotis.net Facebookissa | vuotis.net Instagramissa