Harry Potter -fanien joulukalenteri 2017

Luukku 5 - Mikä ihmeotus sopisi sinulle lemmikiksi?

Velholla oli punertavat, pörröiset hiukset ja kiltit silmät. Hän vaikutti ujolta, ja tuijotteli enemmän sinistä takkiaan ja puuskupuhin värein koristeltua kaulaliinaansa kuin vieraitaan. Mutta kun kerroimme millä asialla olimme, hän innostui, ja alkoi puhua.

“Olette siis kiinnostuneita ihmeotuksista, ja haluatte sellaisen lemmiksi? Muistattehan, että se on ankarasti kiellettyä täällä Amerikassa. Amerikkalaiset velhot ja noidat ovat ihan mukavia, mutta heillä on välillä outoja päähänpinttymiä”, velho sanoi. Hänen äänessään oli sivistynyt, brittiläinen sointi.

Nyökkäsimme. Meidän amerikkalaisten velhojen ja noitien tulee piileskellä ei-taikeilta kaikin keinoin, ja useimmat ovat sitä mieltä, että ihmeotuslemmikit eivät sovi tähän kuvioon. Mutta olimme silti halukkaita ottamaan riskin.

“Hyvä on”, velho totesi. “Voin auttaa teitä löytämäään juuri teille sopivan ihmeotuksen, mutta luvatkaa olla hankkimatta sellaista. En voi kannustaa teitä mihinkään laittomaan. Tuleva vaimoni on koulutettu aurori.”

Ja hän iski meille silmää. Me nauroimme, ja aloimme kertoa millaista ihmeotuslemmikkiä toivoimme.

Mikä ihmeotus on paras juuri sinulle?

Aloita nuolen kohdalta ja jatka vastauksesi mukaiseen suuntaan, kunnes löydät itsellesi sopivan ihmeotuksen. Selaa sen jälkeen alaspäin, niin löydät lisätietoa ihmeotuksestasi, sekä kuvan jota voit jakaa somessa. Käytäthän tageja #harrypotterfanit ja #harrypotterjoulu

Kaavio jonka avulla löydät itsellesi sopivan ihmeotuksen

Lisää tietoa lemmikistäsi

Fletkumato Haisku

Lymy Pokkuroija

Sarvikäärme Snellegeisti

Ukkoslintu Vamppukissa

Luukun loihti Lupin

Palaa kalenterin etusivulle

Kalenterin etusivu | Apua! Luukku ei aukea! | Tekijät | Luukkulistaus
Harry Potter -fanit | Harry Potter -fanien joulukalenteri Facebookissa | vuotis.net Facebookissa | vuotis.net Instagramissa