Pöllöhoitola

Oletko koskaan haaveillut omasta pöllöstä? Tietysti olet - jokainen nuori ja vähän vanhempikin velho ja noita haluaa oman pöllön. Nyt voit kokeilla miltä sellaisen hoitaminen tuntuisi.
Hoitamaan pöllöä!Matami Huiskin luutapeli

Tylypahkan huispausasiantuntija Matami Huiski pyytää sinua pelaamaan luutapeliä kanssaan. Ole tarkkana kuin kurpitsa ja valitse luudat täysin samassa järjestyksessä kuin Huiski - tai muuten tiput luudalta!
Pelaamaan!

Igor Irkoroffin meritaistelu

Durmstrangin rehtori Igor Irkoroff haastaa sinut kaksintaisteluun Kuolleen meren aallokoissa. Pelaa suosittua laivanupotuspeliä ja upota Irkoroffin laivue ennen kuin hän upottaa omasi!
Ankkuri ylös!


Hirtetyn miehen hirsipuu

Pikkuhirttivaaran Hirtetty mies -pubin suosituimpiin seurapeleihin kuuluu ehdottomasti perinteinen hirsipuu. Uskallatko liittyä mukaan kyläläisten huikean jännittävään ajanviettoon?
Köysi kireäksi!Rakkauslaskuri

Tylyahossa sijaitseva Matami Puddifootin kahvila on tylypahkalaisten suosituin paikka viettää ystävänpäivää mielitiettynsä kanssa. Puddifoot tietää kaiken rakkaudesta, mutta tietääkö hän, kuinka rakastunut sinä olet?
Laskemaan prosentit!


Ollivanderin sauvakauppa

Oletko miettinyt, minkälaisen sauvan sinä omistaisit, jos olisit velho tai noita? Astu sisään Ollivanderin sauvakauppaan ja anna sinulle täydellisen taikasauvan löytää itsesi! Onkohan sauvasi tammea vai kuusipuuta?
Sauvaostoksille!


Mollyn sudokut

Jästienkin suosioon nousseet sudoku-pelit ovat kiehtoneet myös velhoja ja noitia, erityisesti Molly Weasleytä. Vaivaa päätäsi yhdessä Mollyn kanssa pohtimalla visaisia taikasudokuja.
Sudokuja ratkomaan!

 

Entinen elämäsi

Kuka sinä olet? Noh, sen varmaan tiedät. Mutta tiedätkö kuka olit edellisessä elämässäsi? Me tiedämme.
Kuka ihme olin?