Harry Potter -testit

Jos testit eivät näy kunnolla, avaa ne uuteen ikkunaan.

Kuka kummituksista on kaltaisesi?

Muistutatko Murjottavaa Myrttiä, vai oletko pahansisuinen kuin Verinen paroni? Tai ehkä sinussa on jotain samaa, kuin Sir Nicholas de Mimsy Porpingtonissa, joka myös Melkein päättömänä Nickinä tunnetaan? Vai oletko sittenkin kuin Harmaa leidi?
Testaa itsesi!

Mikä on huispauspaikkasi?

Jos olet pieni ja ketterä, saatat sopia etsijäksi. Jos olet suuri ja voimakas, saattaa lyöjän paikka olla sinulle ihanteellinen. Jos taas olet armoton kömpelys... niin, minne sinä sopisit? Testimme tietää senkin.
Testaa itsesi!

Mihin tupaan kuulut?

Oletko urhoollinen Rohkelikko vai kenties säihkyvän älyn omaava Korpinkynsi? Vai onko tupasi Luihuinen, tuo kierojen ja kunnianhimoisten velhojen tyyssija? Vai oletko luotettava kuin aito Puuskupuh? Testimme kertoo minne kuulut.
Testaa itsesi!

Ketä ylläpitäjää muistutat?

Oletko piiskaa heiluttava Lupin vai kenties musikaalinen JFA? Vai oletko kuin Leksu, joka taikoo herkullista ruokaa vaikka voikukista ja kanttinauhasta? Vai Tanis, joka saa hermoromahduksen jos jokainen pilkku ei ole paikallaan?
Testaa itsesi!

Kuka PVS-opettajista olet?

Tylypahkassa on nähty monta pimeyden voimilta suojautumisen opettajaa. Siellä on ollut hermostunut Orave, itserakas Lockhart, lempeä Lupin, vainoharhainen Vauhkomieli, ilkeämielinen Pimento... ketä näistä sinä muistutat?
Testaa itsesi!

Minkälainen Potter-fani olet?

Haluatko selvennystä siihen, minkälainen Harry Potter -fanit oikein olet? Vastaa kysymyksiin, niin tiedät, pidätkö enemmän kirjoista kuin elokuvista, keksitkö Harryn tarinaan jatkoa ihan itse, vai uppoudutko taikamaailmaan perin pohjin.
Testaa itsesi!

Millainen lohikäärme olisit?

Kuvitellaan, että olisit lohikäärme. Minkälainen siivekäs olisit? Olisitko kotoisin kaukaisesta Uudesta-Seelannista? Minkälaiset suomut sinulla olisi? Olisitko kookas vai pienikokoinen? Kuuluisiko peurat lempiruokiisi?
Testaa itsesi!