Testaa tietosi

DumbledoreTestaa tietosi Dumbledoresta

Kuinka hyvin tunnet velhoista mahtavimman? Mitä tiedät hänen syntymästään, perheestään, nuoruudestaan? Oletko kuullut hänen elämänsä suurista suruista ja pienistä iloista?
Visailemaan!


WeasleyWeasleyn visailut

Kuinka hyvin tunnet Weasleyn perheen? Vastaa alla oleviin neljääntoista wisaiseen kysymykseen ja selvitä tietämyksesi!
Visailemaan!WeasleyWeasleyn suusta kuultua

"Eihän Percy tunnistaisi vitsiä, vaikka se tanssisi hänen edessään ilkosillaan ja Dobbyn pannumyssy päässään."
Kuinka hyvin muistat, kuka Weasleyista on sanonut mitä ja missä kirjassa? Testaa tietosi!
Visailemaan!


Liemien pistokoe

Mitä luulet, oletko kyllin taitava liemien käsittelijä läpäisemään kinkkisen pistokokeen? Jos monijuomaliemen, lemmenjuoman ja muidenkin rohtojen valmistamiset ovat lasten leikkiä, niin kysymykset lienevät helppoja.
Visailemaan!


Alician kielikylpy

Harry Potter -kirjoja on käännetty useille kymmenille eri kielille ja melkein jokainen kielenkääntäjä joutuu miettimään aivan uusia sanoja joillekin Rowlingin keksimille sanoille. Testaa, kuinka hyvin tunnet Potter-termit muilla kielillä.
Visailemaan!

37 kysymystä kannesta kanteen...

Testaa, kuinka tarkasti olet ahminut seitsemännen ja viimeisen Potter-kirjan vastaamalla joukkoon visaisia kysymyksiä! Kustakin Kuoleman varjelukset -kirjan luvusta on yksi kysymys, osaatko vastata kaikkiin?
Visailemaan!


Mitä tiedät J.K. Rowlingista?

Harry Potterin maailmasta saatatkin tietää yhtä sun toista, mutta mitä tietoutta pääkopastasi löytyy, kun kysymysten aiheena on Potterin tarinan luoja, itse J.K. Rowling? Testaa tietosi kirjailijatädistä!
Visailemaan!Testaa tietosi ihmeotuksista!

Kuinka hyvin on taikazoologia hallussa? Onko Lisko Scamanderin kirjoittama Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -kirjanen opeteltu ulkoa? Onko fwooperit, hevoskotkat ja kyhmit tuttuja otuksia?
Visailemaan!Mitä tiedät Hänestä-Joka-On-Kaheli?

Tai siis siitä yhdestä pahasta velhosta. Osaatko vastata tusinaan kysymyksiä, jotka liittyvät Voldemortin ilkikuriseen elämään? Miten hyvin tunnet Harry Potter -kirjojen pääpahiksen?
Visailemaan!