Harry Potter: Taikuuden historia ilmestyi

Kirjan kansikuva: Taikuuden historiaOdotettu erikoiskirja Harry Potter: Taikuuden historia on ilmestynyt. Kirja liittyy British Libraryn juhlanäyttelyyn, joka oli nähtävillä Lontoossa vuodenvaihteessa 2017/2018, ja joka nyt on siirtymässä New Yorkiin.

Näyttelyn lähtökohtana olivat Tylypahkan oppiaineet: taikajuomat, yrttitieto, loitsut, tähtitiede, muodonmuutokset, pimeyden voimilta suojautuminen, taikaolentojen hoito jne. Samat oppiaineet näkyvät tässä kirjassa. Kannattaa kuitenkin huomata, että kirja ei sijoitu puhtaasti Harry Potterin ja kumppaneiden velhomaailmaan, vaan se kertoo näistä aineista myös meidän jästien näkökulmasta ja meidän historiamme kautta.

Mukana on myös ennen julkaisematonta aineistoa J. K. Rowlingin muistikirjoista ja kokoelmista ja ohjeita ja vinkkejä omien taikakokeiden tekoa varten. Kuvitus on runsasta ja kaunista, ja siitä vastaa Jim Kay, jonka kynästä ja siveltimestä ovat syntyneet myös kuvitetut Harry Potter -kirjojen painokset. 

Kirjan suomennoksesta vastaavat kaikki Harry Potter -kirjat suomentanut Jaana Kapari-Jatta sekä Meri Kapari. Kirjassa on 144 sivua, ja sen hinta näyttää kaupoissa olevan 20 ja 30 euron välillä.

Kommentit  

0 #1 profile 01.11.2018 09:29
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

You have no rights to post comments

Olet tässä: Home Arkisto Uutisarkisto Kirjat Harry Potter: Taikuuden historia ilmestyi